Starity

Niall Horan csalódást okozott Simon Cowellnek

2016. szeptember 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekes mégsem a Syco Recordsot választotta szóló munkássága forgalmazójának.

hirdetés

Liam Payne után Niall Horan is csalódást okozott Simon Cowellnek, ugyanis az ír énekes bandatársához hasonlóan szintén nem a Sycót választotta kiadójának, hanem a Universal Music Grouppal kötött megállapodást önálló munkássága forgalmazását illetően. 

Ez azért is meglepő, mivel nemrég még úgy nyilatkozott egy bennfentes, hogy Niall rövidesen aláírja a szerződését a Sycóval, ám a Metro úgy tudja, hogy a Universal nagyobb összeget ajánlott, így az énekes számára nem volt kétséges, melyik paktumot írja alá.

A hír derült égből villámcsapásként éri majd Cowellt, aki hónapokig tárgyalt Niall-lel, miszerint szeretné leszerződtetni őt a Sycóhoz. Hatalmas összeget ajánlott neki a meggyőzése érdekében, de végül a Universal többet tett az asztalra

– nyilatkozta egy forrás az énekes döntésének okát.

Ugyan korábban Horant tartották a leghűségesebb One Direction-tagnak, ám ennek ellenére nem lepte meg a rajongókat a hír, hogy a fiatal tehetség mégis másik kiadó után nézett, mi több, sok sikert kívántak neki, a #WeAreReadyForSoloNiall hashtag pedig rövid időn belül trend lett a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek