Starity

Hamarosan érkezik a Leaves' Eyes újdonsága

2016. szeptember 05. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan teljes egészében bemutatkozik Elina Siirala énekesnő, ugyanis hamarosan a boltokba kerül a norvég csapat legújabb kislemeze.

hirdetés

Fotó: Facebook / Leaves' Eyes

Néhány hónapja számoltunk be arról, miszerint 13 év után viharos körülmények között távozott a Leaves' Eyes legénységéből Liv Kristine. A zenekar viszont nem csüggedt sokáig, hiszen a szomorú hírrel egyidőben már a finn Elina Siirala személyében az új vokalista kilétéről is lehullott a lepel.

Elina első bemutatkozója az Edge Of Steel nevezetű dalhoz forgatott kisfilm volt, amely később kislemezként is megjelent. A dal egyébként a csapat tavaly debütált, King of Kings nevezetű albumán kapott helyet, amely az utolsó korong volt Livvel a fedélzeten.

Az együttes már egy ideje lázban tartja rajongóit, miszerint valami teljesen új dolog van készülőben, tegnap pedig véget vetettek a találgatásoknak, és bejelentették: októberben kerül az üzletek polcaira legújabb kislemezük. Megtudhatuk azt is, hogy az újdonság a Fires In The North elnevezést kapta, és mindösszesen öt tétel került rajta elhelyezésre – köztük a már korábban felújított Edge Of Steel is.

Íme a dallista:

  1. Fires In The North
  2. Fires In The North (akusztikus verzió)
  3. Edge Of Steel (2016-os verzió)
  4. Sacred Vow (2016-os verzió)
  5. Swords In Rock (2016-os verzió)
A kislemez borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek