Starity

Újabb Odaát-baba érkezett: Gil McKinney apa lett

2016. szeptember 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre csak gyűlnek a kisbabák az Odaát színészeinek háza táján. Egy év alatt már a második apróságot üdvözölhetjük, és még ezután is számíthatunk hasonlóan szívmelengető pillanatokra.

hirdetés

Minden tekintetben tartalmas évnek nevezhetik 2016-ot a sorozat színészei. Alig egy hónap múlva debütál a várva várt 12. évad, mindeközben pedig kedvenceink magánéletében is gyökeres változások történtek.

Nyár végén arról számoltunk be nektek, hogy a Dean Winchestert alakító Jensen Ackles, valamint párja, Danneel Harris még idén ikrek szülei lesznek, ahogy kora tavasszal Mark Sheppard felesége is életet adott első közös gyermeküknek.

Tegnap újabb örömhírt tudtak meg a rajongók: Gil McKinney, aki a sorozatban egy rövid ideig Henry Winchestert, a fiúk nagyapját alakította, édesapa lett. A színész a Twitteren mutatta be a világnak kislányát, akinek a Vivienne James nevet választották párjával. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek