Starity

Taylor Swift aggódik: Tom Hiddleston csak a hírnevére pályázik?

2016. szeptember 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő attól fél, hogy színész szerelme sokkal inkább a hírnevét, mint őt magát szereti.

hirdetés
Taylor Swift aggódik: Tom Hiddleston csak a hírnevére pályázik?
Fotó: Sugarscape Illustration

Ugyan egy kis furfangért Taylor Swiftnek sem kell a szomszédba menni, ám most mégis ő érzi úgy, hogy párja, Tom Hiddleston az, aki lóvá akarja őt tenni. Egyes források ugyanis arról számoltak be a minap a Daily Mail Online-nak, miszerint az énekesnő attól fél, hogy újdonsült kedvese nem a megfelelő okból van az oldalán.

Tom azt szeretné, ha a kapcsolatuk a nyilvánosság előtt zajlana, és még a közelgő Emmy-gálára is elhívta magával Taylort. Ő azonban ódzkodik a dologtól, mivel szeretné, ha a magánéletük privát maradna

– magyarázta a bennfentes, majd így folytatta:

Tom vágya [miszerint hozzák nyilvánosságra a kapcsolatukat] óvatosságra intette Taylort. A kezdetektől próbál megbarátkozni a gondolattal, de attól tart, hogy Tom nem a megfelelő okból van mellette.

A párt egyébként júniusban kapták először lencsevégre, alig pár héttel azután, hogy az énekesnő kiadta korábbi barátja, Calvin Harris útját. Ezt egy hosszú, világkörüli utazás követett, melynek során Taylor és Tom megfordult többek között Rhode Islanden, Rómában, Nashville-ben és ausztrália tengerpartjain is, ám legutóbb július végén látták őket együtt.

Tény ugyan, hogy Hiddleston jelenleg a Thor: Ragnorak című filmet forgatja, Swift pedig hetedik nagylemezén dolgozik, ám a randevúk hiánya arra enged következtetni, hogy máris gond van a „Paradicsomban”...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek