Starity

Így ünnepelte 14. házassági évfordulóját Rubint Réka és Schobert Norbi

2016. szeptember 06. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap volt 14 éve, hogy hivatalos formában is összekötötte az életét a fitneszházaspár.

hirdetés

Kétségbevonhatatlan tény, hogy hazánk egyik legnépszerűbb sztárpárját köszönthetjük Rubint Réka és Schobert Norbi személyében, akik nemcsak egészséges életmódjukkal, hanem egymás iránti szeretetükkel is a példamutató magatartás megtestesítői, annál is inkább, hogy több mint 14 éve tartó házasságuk töretlen és botrányoktól mentes.

Réka beszámolója szerint 15 évvel ezelőtt ismerkedtek meg Norbival, és mindössze 10 napja éltek együtt, amikor élete szerelme feltette neki a nagy kérdést: Elkísérsz-e egy èleten át? Az akkor még csak a húszas évei elején járó lány boldogan mondott igent, 2002. szeptember 5-én pedig oltár elé álltak. Életük azóta is mesébe illően alakul: három csemetéjük született (Lara, Norbika, Zalán), és magánéletük mellett karrier szempontjából is révbe értek.

Házassági évfordulójukat természetesen egy romantikus randevúval ünnepelték, melybe néhány, a közösségi oldalakon közzétett fotó erejéig betekintést engedtek a rajongóknak is.

Fotók: Facebook / Rubint Réka oldala

Rengeteg mindenen keresztül mentünk, de a legfontosabb, hogy EGYÜTT! Minden mèlypont és nehèzség erősebbé és szilárdabbá kovàcsolta az egységünket. Ma sem mondanék mást, mint azt, hogy IGEN! Elkísérlek Téged az élet olykor rögös, ám rengeteg tanításával kikövezett útján, mert a leges-legigazibb szövetsègesem és TÁRSAM vagy!!! Szeretlek SZERELMEM!!

– olvashatóak Réka sorai a Facebookon, Norbi pedig így emlékezett ugyanott az alábbi nosztalgikus hangulatú képek mellett:

14 éve pár nappal az esküvőnk előtt... Iszonyat gyorsan elment, de ma sem hoznék más döntést és másképp sem szeretnék élni. Ki a franc viselne el engem ennyit és idáig? Ugye Kicsim? Amúgy meg nem is öregedtünk ugye?

Fotók: Facebook / Norbi Update

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek