Starity

10+1 ok, amiért Harry Styles szerethető

2016. szeptember 06. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles szíve aranyból van: ezt minden rajongója, és hozzá közel élló emberek tudják. Azonban nézzük, mit is tett az évek során, ami szerethetővé tette!

hirdetés

Cikksorozatunkban 10 indokot fogunk felsorolni, miért szerethető az adott sztár, mi jót tett az elmúlt évek során! A listát most a One Direction 22 éves énekesével, Harry Stylesszal kezdjük.

Harry Styles nevét bár mindig próbálta felhasználni a média, az énekes botránymentes maradt. Kimaradt a The Wanted és One Direction viszályából régebben, Twitteren sosem káromkodik, vagy gerjeszt feszültséget (írj úgy, mintha a nagymamád is olvasnámondta korábban), kerüli az éles helyzeteket és mindig nagyon megfontoltan válaszol a keresztkérdésekre, elővéve jól ismert sármját.

Azonban nézzük, miért is mondják azt a rajongói, hogy Harry az egyik legkedvesebb ember és sztár.

Közel 3 ezer kedvencet kapott a poszt, amihez érkezett a kiegészítés

1. Egy rajongója sírógörcsöt kapott, mire odament megvígasztalni

Sikító tinilányok millió veszik körbe, mégis folyamatosan időt szán a rajongóira. Az eset még tavaly történt: az egyik fan sírógörcsöt kapott, mikor meglátta kedvencét, mire Styles odalépett hozzá, és megnyugtatta.

Nagyon sajnálom, olyan lúzer vagyok

– mondta a lány, mire az énekes odalépett, hogy nem, nem, dehogyis!, és átölelte. Aw!

2. Komolyan vesz minden helyzetet

A One Directiont még pár évvel korábban az Ant & Dec viccelte meg: kamu interjút készítettek velük, kínos helyzetbe hozva őket. A rajongók is beépített emberek voltak, azonban ezt a srácok nem tudták. Az egyik stábtag annyira túljátszotta a szerepét, hogy még össze is esett, mikor meglátta a kedvenc bandáján, mire egyedül Styles ment oda, hogy lélegezzen egyenletesen (videóban 3:30-tól láthatod a jelenetet).

(Megemlíthetnénk még itt a már ikonikusnak számító viccet is a Nickelodeontól, amiben a riporter eljátszotta, hogy szülni fog.)

3. Értékeli mások munkáját

Az On The Road Again turné alatt szivárgott ki egy felvétel, amelyet egy szemfüles rajongó készített. Ezen jól látszik, hogy Styles átmászta az őket elkerítő kerítést, hogy üdvözölje a stábtagokat, akik összerakták számukra a színpadot és a biztonságukra felügyelnek.

4. Mindent megtesz a rajongóiért

A kapu előtt fekve dedikált az órák óta szobrozó rajongóknak, akik csak a monstrum alatt tudták bedugni a CD-borítókat, posztereket.

Kiszökött még akkor is a garázsból, amikor a biztonsági őrök azt mondták, nincs kép.

5. Igazi úriember

Styles édesanyja sokszor elmondta, hogy igyekezett jó embert nevelni a fiából, s minden bizonnyal, sikerült is neki. Harry például rögtön felsegített egy lányt, aki elesett a fotózás közben, mert meglökték:

De nem felejtette el felvenni annak a lánynak a táskáját sem, aki elejtette előtte, pedig nem is ismerte.

Fotó: Twitter

6. Elbotlott egy kutyában, és bocsánatot kért tőle

Ehhez nem is fűznénk magyarázatot.

7. Egész napját arra áldozta, hogy pizzát vegyen hajléktalanoknak

A Domino tulaja számolt be arról, hogy Harry Styles meglátogatta őket az egyik pihenőnapján, és három ezer dollárt értékben pizzát vásárolt, amelyet egész nap osztogatott Los Angelesben a hajléktalanok között.

8. Támogatója a Make a Wishnek

Harry több sztár mellett főpartnernek számít a Make a Wish alapítványnál, amely rákos gyerekek utolsó kívánságát váltja valóra. Az egyik ilyen találkozás során Styles egy gyémánt nyakláncot adott a lánynak, mondván, hogy olyan ragyogó, mint ő, és büszke rá.

Emellett már több tucat meetinget zavart le: ha éppen nem volt elérhető, mert forgatott, vagy más országban tartózkodott, Skypeon vagy FaceTime-on jelentkezett be a gyermekek számára.

Fotó: Twitter

9. Megadja a tiszteletet a paparazziknak

Néhány sztár már elküldi melegebb éghajalatra az őt követő tiszteletlen, és néha bunkó lesifotósokat, azonban Styles igyekszik mindig a legjobb formáját mutatni.

Kérlek, ne kövessetek, nagyon fáradt vagyok, aludnom kell. Már indulok haza

– mondta, mire tovább vették, és csak annyit mondott a riporternek, hogy a barátod nagyon goromba most.

Azonban olyan is előfordult, hogy odaadta a megvásárolt vacsoráját az éhes paparazzinak, aki ezután kiröhögte őt.

10. Felelősséget vállal az emberekért

Néhány rajongónknak személyes problémája van, gátlásokkal küzd, majd azt mondják, hogy a zenénk segített nekik, és megmentette őket. Ezt nagyon komolyan veszem, és remélem tudják, hogy mennyire fontosak számomra

– nyilatkozta.

Te vagy az egyetlen boldogság az életemben! – mondta az egyik, mire a válasz egyszerű volt. De hát miért? Mi a baj minden mással? Jól vagy?

+ 1: Vicces

Híres rossz vicceiről, amelyeket szeretettel ad elő koncertjein, de azért néha elcsípnő tőle egy-két igazán jól sikerült megjegyzést.

Rajongó: Itt sírnak a lányok a rádióban a @OneDirection film miatt. Kuss már, nagyon idegesítő
Harry Styles: ne haragudj, én voltam, csak nagyon izgatott vagyok

– írta, míg koncert közben a következő kérdést tette fel:

Boston, jól érzitek magatokat? Remélem igen, különben kirúgnak minket

Harry, maradj mindig ilyen!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek