Starity

Marilyn Manson megvédte Johnny Deppet: „Mindenben az ő pártján állok”

2016. szeptember 07. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan nemrég már pont került a színész házasságának végére, ám barátja még mindig alig hiszi el, ami történt.

hirdetés
Marilyn Manson megvédte Johnny Deppet: „Mindenben az ő pártján állok”
Fotó: The Daily Beast / Photo Illustration by Kelly Caminero

Amilyen rövid volt Johnny Depp és Amber Heard házassága, olyan csúfos véget ért. A Rumnaplók forgatásán egymásba szeretett színészpáros hosszú hónapokig harcolt egymás ellen, mígnem Depp ráunt a huza-vonára, és beleegyezett a Heard által kért hétmillió dolláros asszonytartási díj kifizetésébe, aminek egészét jótékonysági célokra ajánlotta fel a színésznő.

Ugyan a lelkeken ejtett sebek még be sem gyógyultak, a felek azonban továbbléptek, és immár hetek óta csend honol körülöttük. Johnny régi jó barátjában, Marilyn Mansonban azonban továbbra is forrnak az indultok, érzéseiről pedig a The Daily Beast riporterének nyilatkozott.

Lily-Rose a keresztlányom, Jack születésénél pedig jelen voltam, így van mire visszanézni. Johnny az egyik legkedvesebb ember, akit ismerek, ráadásul szívszorítóan jó a barátaihoz, és mindazokhoz, akik körülveszik őt. Igazságtalanul írták le, én azonban mindig mindenben mellette fogok állni

– magyarázta a zenész, majd hozzátette, hogy a testvérének tekintett Depp mindenek felett szerető édesapa is, aki imádja a srácait.

Örömmel tölt el ahogy látom felnőni, és egyre okosabbá válni a gyerekeit, akik még jó humorúak is. Nemrég együtt léptünk fel Johnnyval... Nehéz ezt mondani, amikor a barátodról van szó. Természetesen úgy vélem, hogy a közelmúltban róla elhangzottak mind baromságok voltak, hiszen ő egy nagyszerű ember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek