Starity

Túl szexis Nadine Coyle klipje a tévéknek!

2010. október 04. 19:07   |   Szerző: vdcsalanka

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nadine Coyle első videoklipjét át kell dolgozni, mert az első változat túlságosan szaftos lett ahhoz, hogy leadhassák a zenetévék.

hirdetés
Túl szexis Nadine Coyle klipje a tévéknek!

A közös munkát egyelőre szüneteltető  Girls Aloudból Nadine Coyle rövidesen megjelenteti első szólólemezét Insatiable (ami magyarul annyit tesz: 'Kielégíthetetlen') címmel, s ennek a címadó dalához készült el az a videoklip, amelyet most át kell dolgozni.

A klip rendezője, Wayne Isham, aki dolgozott már több ismert együtessel és előadóval, többek közöt a Metalicával, Britney Spearsszel és a Mussal is,  az énekesnő szerint „remekül el tudta kapni azt az energiát és sznvedélyt, amely a dalból árad”.

A klipben Coyle egy áttesző és lényeges részeket alig-alig takaró fekete ruhában próbálja alakítania a szexi vadmacskát, és a jelek szerint túlságosan is jól. Az Instiable november 1-jén jelenik majd meg. A Grils Aloud 2009-ben vonult pihenőre, azóta a tagok közül Cheryl Cole már megjelentetett egy szólólemezt tavaly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek