Starity

Katy és Russell bejelentették: megházasodnak

2010. október 04. 19:07   |   Szerző: IWantToBeBarbie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és párja, Russel Brand hivatalosan is összeházosdnak! Bár még csak tavaly szeptemberben találkozotak először, úgy érzik itt az idő szerelmük megpecsételésére!

hirdetés
Katy és Russell bejelentették: megházasodnak

Katy Perry és Russell Brand hivatalosan is bejelentették: összeházasodnak! Méghozzá nem is akárhogy: hírességhez méltóan, a ceremóia ugyanis Indiában lesz megtartva,  és hét napig!

A celebpárnak két kívánsága van a vendégekhez: a meghívottaknak egy teljes hetüket szabaddá kell tenniük, nem lesz mászkálás Katy és Russell esküvőjén. Továbbá már most le kell foglalniuk az Indiai „kiruccanásra” repülőjegyüket.

A vendégek között számos híresség lesz megtalálható, például Rihanna, Taylor Swift vagy Noel Gallagher. Egyelőre még nem tudni pontosan, mikor is kerül sor az esküvőre, de nagy valószínűséggel októberben kel majd egybe Perry és Russell.

De vajon mit szól ehhez a Perry család? Hiszen Katy egy interjúban elmondta, nehéz a család többi tagjának megszokni Russell furcsa jellemét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek