Starity

Demi Lovatóval pótolják Selena Gomez hiányát egy jótékonysági fesztiválon

2016. szeptember 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Global Citizen Fesztivál, melynek keretein belül jó célok mellett kampányolnak a sztárok.

hirdetés

Szeptember 24-én, a New York-i Central Parkban kerül megrendezésre az az ingyenes esemény, melyen a sztárvilág java sorakozik fel a színpadokon, hogy a jótékonykodásra, valamint az önmagunkra és embertársainkra való odafigyelésre, és az egészség fontosságára hívja fel a figyelmet.

A rendezvény házigazdája idén Chelsea Handler és Priyanka Chopra lesz, de színpadra áll majd a Metallica, Chris Martin, Rihanna, Ellie Goulding, Kendrick Lamar, Usher, Neil Patrick Harris, Salma Hayek, Hugh Jackman és Seth Meyers is.

A fesztivál egyik legnagyobb húzóneve Selena Gomez lett volna, ám az énekesnő a közelmúltban elhalasztotta turnéja fennmaradó koncertjeit, és szabadságra ment, hogy könnyebben elviselhetővé tegye és csökkentse gyógyíthatatlan betegségével, a lupusszal járó tüneteket.

Szeretnék proaktív lenni, továbbra is az egészségemre és boldogságomra fókuszálni, ezért úgy döntöttem, hogy a legjobbat azzal teszem, ha szabadságra megyek. Köszönöm szépen mindannyiótoknak a támogatást! Tudjátok, mennyire különlegesek vagytok számomra, de most arra van szükségem, hogy szembenézzek a betegséggel, és biztosítsam, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból. Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a betegséggel, és bízok abban, hogy ezáltal másokat is arra tudok ösztönözni, hogy odafigyeljenek önmagukra

– nyilatkozta Selena a visszavonulása kapcsán.

Nem titok azonban, hogy egy ilyen ismert sztárt nem könnyű pótolni, ám a rajongóknak nincs oka aggódni, ugyanis a szervezők barátnőjét, Demi Lovatót hívták meg helyette, aki számára szintén kiemelt jelentősséggel bírnak a jótékony megmozdulások, és mivel ő maga is küzdött már mentális betegségekkel, hiteles arca és szószólója lesz az ezekre irányuló beszélgetéseknek.

Nagyon izgatott és büszke vagyok, amiért támogathatom ezt az ügyet, és felléphetek a Global Citizen Fesztiválon. Csatlakozzatok hozzám és a Global Citizenhez, és segítsetek a mentális egészség, a jólét és a nemi egyenlőség népszerűsítésében

– olvasható a Cool for the Summer énekesnőjének buzdítása a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek