Starity

Jamie Dornannek elege van A szürke ötven árnyalatából

2016. szeptember 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Hivatalosan is befejeződött az Ötven árnyalat-trilógia filmadaptációjának forgatása: az utolsó film is dobozba került.

hirdetés

Valószínűleg nem árulunk zsákbamacskát, ha azt mondjuk, egy film forgatása során hatalmas nyomás nehezedik annak sztárjaira. Ezt a nyomást érzi már most elviselhetetlennek Jamie Dornan, pedig a nézőknek még nem is volt alkalmuk látni a másik két részt, ami A szürke ötven árnyalata folytatásaként csak később kerül a mozikba.

Egymás után két filmet készítettünk, mostanra pedig végeztem vele. Örökre végeztem A szürke ötven árnyalatával!

hirdetés

– nyilatkozta indulatosan a férfi főszereplőt alakító színész a The Sunnak, majd álláspontját bővebben is kifejtette:

Agyban már sokkal gyorsabban túlléptem rajta. Amennyire a kívülállók számára úgy tűnik, a karakterrel egymás szinonimái vagyunk, a valóságban én már továbbléptem a következő új projektre.

Fotó: Universal Pictures

Érdekesség, hogy Dornannek a forgatási munkálatok során több nézeteltérése is adódott az első részt rendező Sam Taylor-Johnsonnal, akit James Foley váltott a következő két epizódban, de a könyvsorozat írónőjével, E. L. Jamesszel is meggyűlt a baja.

Mindenkire nagy nyomás nehezedik egy ilyen film készítése során. Nemcsak Sam és Erika [az írónő, a szerk.], hanem mindenki érzi ezt. Mindenki igyekszik kihozni magából a legjobbat, ami Erikának a legfontosabb, hiszen a gyermekeiként tekint a filmekre, ebből adódóan neki jelentenek a letöbbet

– magyarázta Jamie.

Érdekesség, hogy nem Dornan az egyetlen, akinek agyára mentek a forgatások, ugyanis a női főszereplőt alakító kolléganője, Dakota Johnson is torkig volt, hogy órákon át szexet kellett szimulálnia.

Egymás után forgatjuk a következő két filmet, ma is volt egy szexjelenetem. Nem túl kellemes. Inkább unalmasnak mondanám. Igazából nem szexelünk, de hét órányi színlelés után már elegem van az egészből

– nyilatkozta korábban a színésznő, aki a filmben nyújtott karakterére vezeti vissza magánéletbeli problémáit is.

Sokan azt hiszik, hogy az ilyen típusú szexre gerjedek, pedig egyáltalán nem ez a helyzet. Színész vagyok, ez pedig egy szerep, amit el kell játszanom. Úgy gondolom, sok színésszel megtörténik ugyanez, hogy az emberek azonosítják őket az általuk játszott karakterekkel.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek