Starity

Calvin Harris őszintén vallott Taylor Swifthez fűződő kapcsolatáról

2016. szeptember 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú hónapok teltek el a Grammy-díjas lemezlovas utolsó kapcsolatának végetérte óta.

hirdetés

Nemrég még az egész világ Calvin Harris és Taylor Swift szakításáról beszélt, mostanra azonban lenyugodtak a kedélyek, aminek a DJ nem titkoltan nagyon örül. Saját bevallása szerint ugyanis soha nem élvezte a hírnévvel járó felhajtást, és a magánéletét is igyekezett privátnak megtartani, ám erre aligha lehetett esélye egy olyan hölgy oldalán, mint a Blanc Space énekesnője. Calvin a GQ magazin riporterét avatta be érzéseibe és a történtekbe.

Nagyon nehéz dolog az, amikor valamit szeretnél megtartani magadnak, és ehelyett nyilvánosságra kerül. A Taylorhoz fűződő kapcsolatom utóhatása ráadásul még felkapottabb téma lett, mint amilyen maga a kapcsolat volt

– nyilatkozta Harris, majd így folytatta:

Amikor együtt voltunk, vigyáztunk arra, hogy ne legyen médiacirkusz. Taylor pedig tiszteletben tartotta az ezzel kapcsolatos érzéseimet.

Calvin azt is bevallotta a beszélgetés során, hogy a pontot az tette fel az i-re, amikor exe nyilvánosságra hozta, hogy ő is segédkezett a This Is What You Came For című sláger létrehozásában dalszerzőként, éppen ezért ellenérzései alakultak ki a közösségi média használata iránt.

Teljességgel rossz megérzés volt. Védeni próbáltam azt a kis tehetséget, amit magamban láttam, és amit annyira alábecsültek. Úgy éreztem, összecsapnak a hullámok fölöttem, amikor rajtakaptak. Nem igazán vagyok jó híresség, de amikor véget ért [a kapcsolat], akkor szabadult el igazán a pokol. Mindennek ellenére én egy pozitív srác vagyok

– magyarázta Calvin, és azt is elárulta, hogy a szakítás utáni botrányok túlélésében a legnagyobb segítségére menedzsere, Mark Gillespie volt.

Egyszerre kezdtünk Markkal. Egy csomó új, izgalmas tapasztalatot éltünk meg együtt, legyen szó turnézásról vagy a 2016-os pletykák végtelen áradatának túléléséről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek