Starity

Könnyekben tört ki Katy Perry az Ellen showban

2016. szeptember 08. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokkolta a világot a hír a június 12-i lövöldözésről, amely egy orlandói melegbárban, a Pulseban történt. 49 ember vesztette életét.

hirdetés

Ellen DeGeneres most az egyik túlélővel beszélgetett, aki elmondta, hogy Katy Perry zenéje segítette át ezen a megterhelő időszakon, nagyon sokat hallgatta a Rise-t dalszövege végett, azonban nem hiszi, hogy valaha ugyanaz az ember tud lenni.

Akik élve megúszták, szörnyű rémálmokkal küzdenek hónapok óta, s pszichológus foglalkozik velük az eset óta. A tragédia felfoghatatlan, több családot tett tönkre – életét vesztette ott egy anya is, aki férjével ment kikapcsolódni, de olyan 19 éves fiatal is volt, aki utolsó SMS-ben édesanyjától búcsúzott el, miszerint ma éjjel meg fog halni. Rá öt percre agyonlőtték.

Végignézni, menedéket keresni, miközben emberek hullnak körülötted, nem könnyű, főleg, hogy sokan más vérét kenték magukra, hogy halottnak higgye őket a terrorista.

Ellen ezért érthető módon mindent megtett, hogy a srác felejthetetlen élményben gazdagodjon: behívta Katy Perry-t a terembe. Az énekesnő könnyekben tört ki, amint meglátta a férfit, és rögtön megölelte. 

Szeretnék köszönetet mondani neked mindenért, amit teszel. A Rise dalszövege erőt adott attól a naptól kezdve, hogy kórházba kerültem a sérüléseimmel

– mondta Tony.

A megható pillanatot alább tekinthetitek meg:

Katy Perry emellett segíti az orlandói túlélőt azzal, hogy kifizeti az első évét a filmművészeti egyetemen, amire jelentkezett.

Fotó: MusicNews / Twitter

Tony történetét itt hallgathatjátok meg. Ellen rögtön az elején elmondta, hogy a hír után júniusban, a következő 15 órát sírással töltötte.

A férfi barátjával látogatott el a Pulse-ba, ahol négy lövés érte a hátában. A barátja, aki meghívta, nem volt meleg, csak jól akarta érezni magát. Tony elmondta, hogy először az emberek azt hitték, hogy a lövések a zene része, hiszen nagyon hangos volt. Aztán látták, hogy a táncolók a földre hullanak, így menekülni kezdtek. A barátját, akivel érkezett, sose látta többet. Tony a fejét kezdte védeni, azonban a lövések eltalták, és földre esett, ahol egy órán keresztül vérzett, miközben több tucat ember halt meg mellette.

Mikor a mentősök megérkeztek a mészárlás helyszínére, azt kiáltották, aki életben van, emelje fel a kezét. Tony utolsó erejét szedte össze, hogy jelezzen, mentsék meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek