Starity

Szűz Mária előtt fotózták le Britney Spears-t – őszinte interjú készült a pophercegnővel!

2016. szeptember 10. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Godney visszatért! Az énekesnő a Flaunt Magazin októberi számához adott őszinte interjút.

hirdetés

Britney Spears lesz a Flaunt Magazin októberi számának címlapján, így interjút készítettek vele. Az énekesnő elárulta, hogy mindig is furcsa személynek találta magát, sosem hallgatja a saját zenéjét és jelenleg biztonságban érzi magát.

Furcsa vagyok. Sok helyzetben ideges leszek, főleg bulikban, klubokban. Mikor sok ember van körülöttem, furcsa, szorongós személlyé vállok

– mesélte a pophercegnő.

FLAUNT

Britney emellett elárulta, hogy biztonsági csapata mindenre fel van készülve, ezért egyáltalán nincs oka félteni magát.

Fantasztikus biztonsági csapat áll mellettem. Úgy gondolom, hogy a múltban, sok dologban nem voltam biztonságban. Nem voltak meg azok az irányelveim, mint most, amelyek egyébként zseniálisak. Közel állok a csapatomhoz. Gyerekeim is vannak, szóval minden alacsonyabb fokozaton van.
Valójában rendkívül unalmas ember vagyok. Nem járok el. Nem igazán csinálok bármit is. Teréz anyának kéne hívni, komolyan. Úgy gondolom, hogy az életem 360 fokos fordulatot vett. A dologok most sokkal másabbak. Ez egy másabb idő, egy másabb korszak. Azonban boldog vagyok.

FLAUNT

A pophercegnő ezután szót ejtett arról is, hogy mindigis hitt túlvilágban és úgy gondolja, hogy mindenki okkal van itt.

Hát persze, hogy hiszek a túlvilágban. Nagyon spirituális személy vagyok. Hiszek a mennyországban. Hiszek abban, hogy mindannyian okkal vagyunk itt. Úgy gondolom, hogy azért vagyunk itt emberekként, hogy átadjuk a tudásunkat másoknak, inspiráljuk egymást amennyire csak lehet. Inspiráljunk minden nap. És legyünk jó emberek, tudod? Valamint adjunk, és segítsünk másokon. 

FLAUNT

Britney Spears kétségkívül napjaink egyik leghíresebb énekesnője, aki pályafutása során kilenc stúdióalbumot jelentetett meg, valamint számos ikonikussá vált dallal rendelkezik. Az énekesnő azonban egyáltalán nem hallgatja meg a saját zenéjét, de ezt nem bánja.

Vicces, de nem igazán hallgatom a saját zenémet. A gyerekeim és az unokahúgaim azonban igen. Kreatív fejlődésen vagyok. Valamit alkotom, aztán kiadom [a kreativitásomat]. Minden este eléneklem a dalaimat [célozva a fellépéseire Vegasban – a szerk.], így ezúton hallom őket, de változni készülök. És megújulni. És rendelkezésre állni.
A zenémben benne van egy részem és remélem, hogy a rajongóimnak megvan az a bizonyos részem, amikor hallanak a rádióban vagy megveszik a CD-m, vagy bármit is tesznek – így velük vagyok, valamennyire. 

 Végül megkérdezték tőle, hogy mikorra várható következő albuma, melyre így felelt:

Nincs ötletem arról, hogy mikoris adnék ki bármi újat.

Hogy tetszenek Britney-ről ezek a fantasztikus képek?

FLAUNT

 

FLAUNT

 

FLAUNT

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek