Starity

Lady Gaga ismét Madonnától nyúlt?

2016. szeptember 10. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megismétlődik a Born This Way botrány: Lady Gaga új dala, a Perfect Illusion, teljes mása egy Madonna klasszikusnak.

hirdetés

Lady Gaga új dala máris megosztotta az embereket, sokan úgy gondolják, félkész, demo-érzete van, míg mások egyenesen zseniálisnak mondják. A probléma viszont ott kezdődik, hogy a Lady ismételten összefüggésbe keveredett Madge nevével.

Már az első hallgatás után egy klasszikusra emlékeztetett a dal, azonban hamarosan kiderült: Madonna Papa Don't Preach dala lesz a háttérben. A kommentelők természetesen rögtön kiakadtak, hiszen Gaga ezt a kártyáját már eljátszotta a Born This Way-jel, amely tagadhatatlanul az Express Yourself másolata volt.

A Perfect Illusion így ismételten egy beárnyékolt visszatérésnek mondható, hiszen a Papa Don't Preach híre már a legnagyobb oldalakat is elérte, és a zenei szakértők egyetértenek abban, hogy kétségtelenül hasonlít – ritmisztikailag szinte ugyanaz a felépítése a két dal refrénjének.

Gaga úgy gondolta, senkinek nem tűnik fel lol

– írta az egyik hozzászóló Madge videója alá.

Gaga imázsán biztosan javítani fog az American Horror Story debütálása, amely csütörtökön kezdődik el, így talán eltereli erről a hírről az emberek figyelmét.

A két számot az alább hallgathatjátok meg:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek