Starity

Őrült sátánista elméletbe keverték Taylor Swiftet

2016. szeptember 10. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Őrült összeesküvés-elméletbe keveredett Taylor Swift sátánizmussal kapcsolatban, aki nem csodáljuk, ha csak fogja a fejét a pletykák hallatán.

hirdetés

Taylor Swift napjain egyik legmegosztóbb celebjévé nőtte ki magát. Bart Baker parodista előszeretettel állította be az ördögnek videóiban, azonban ki gondolta, hogy ezt valaki túl komolyan fogja venni.

Taylor Swiftet mindenki ismeri, hiszen világhíres énekesnő, dalszövegíró, aki először a country-ban kezdte, aztán áttért a popra, ahol még több rajongót, na meg persze, utálót szerzett.

Billboard

Ez itt pedig egy amerikai előadóművész, aki ráadásul a sátánista templom vezetőjének a lánya, Zeena LaVey. A szervezet rendkívül népszerű volt 1985 és 1990 között.

Screenshot

Miután a „templom” működését megszüntetétték, LaVeyan saját szektát alapított, amely az egyiptomi istent, Széth-et éltette.

Széth, eredetileg déli isten, majd a sivatag és a vihar istene, később mint a megtestesült rosszindulat és megsemmisítés istene. Ezt az utolsó szerepét az motiválta, hogy állítólag részt vett testvére, Ozirisz meggyilkolásában (valójában viszonylag későn érkezett az egyiptomi panteonba, az Óbirodalom vége felé, bár vannak, akik azt gondolják, hogy az idősebb istenek az abüdoszi régióban mint Ozirisz „előfutárai” szerepeltek). 

2012-ben Vice azt is elárulta, hogy a Sátánban már nem hisz, apja tanítása hazugság volt, azonban Széth tanításait hűen követi. Olyannyira, hogy 2002-ben templomot építtetett számára.

Az embereknek feltűnt a hasonlóság Swift és LaVey között már egy ideje, azonban az összeesküvés-elmélet új keletű.

Taylor vs Zeena – a különbség azért jól látszik

A hölgyek megjelenésén van a hangsúly. Valaki azt mondja, Swift a reinkarnációja (ami egyébként azért hülyeség, mert még mindkettő él), míg más azt állítja, klónja (ez szintén valószínűtlen), de olyan is van, aki szerint néhány eseményen Swiftet LaVey-re cserélik, hogy a sátánizmust és az illumiatit hirdesse.

Az illuminati lényegében egy titkos szervezet, amelynek célja a tömegmanipuláció és megtévesztés. Sokan úgy tartják, hogy a legtöbb befolyásos ember tagja ennek az 1700-as években alapított működésnek (Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga és Taylor Swift neve már került vád alá, többek között). Végső célja a hatalomátvétel, és az emberek irányítása. (bővebben)

A legvalószínűbb és biztosabb állítás, hogy a hasonlóság csupán a véletlen műve. Azonban sok felhasználónak tetszik az elképzelés, miszerint Swift neve kapcsolódik a Sátánhoz.

Most már értem, hogy kábított el annyi szerencsétlen férfit

– írta valaki.

Szavazás a Buzzfeeden: 69 ezer ember nem tudja, mi ez a hülyeség, 63 ezer állítja, Swift Zeena klónja, míg csupán 28 ezer szavazó mondja, hogy ez a teória hülyeség

A hasonlóságról videókat, képeket gyártottak, és az biztos, hogy ez a feltevés évről-évre elő fog kerülni. Nekünk kell mérlegelni, mit fogadunk be ebből, de azért az szinte biztos, hogy míg Taylort sok mindennel lehet vádolni, ezzel azonban nem.

Az illuminati-rend egyébként is mítosz az 1700-as évek óta, amelynek semmilyen alátámasztható jele nincs több mint 300 éve – azonkívül, hogy pár sztár szívesen mutat háromszöget a kezével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek