Starity

Kiderült, milyen nemű babával gyarapszik a Kardashian család

2016. szeptember 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rob Kardashian menyasszonya rövidesen életet ad a család legújabb tagjának, akinek neméről végre lehullott a lepel.

hirdetés

Májusban adta hírül Rob Kardashian és Blac Chyna, hogy első közös gyermeküket várják. A tengerentúlon, ahol 2007 óta tombol a Kardashian-láz, hatalmas lelkesedéssel fogadták a rajongók a baba hírét, mi több: a lapok egy vagyont ajánlottak a kicsiről készült első képek publikálási jogáért, valamin Rob & Chyna címmel valóságshow indult az E!-nek köszönhetően a szülés előtti hetekről.

A műsor első epizódja tegnap került sugárzásra, melyben szemtanúi lehettünk az egyik legfontosabb orvosi vizsgálatnak, nevezetesen annak, amelyiken kiderül, milyen nemű a magzat. Bár Rob kisfiúban reménykedett, a doktor közölte: lányuk lesz.

Ez egy igazán érzelmes pillanat. Én abszolút fiút szerettem volna, de hiszem, hogy a lányommal is olyan kapcsolatot tudok kialakítani, mint amilyen kapcsolatom nekem volt az apámmal. Boldog vagyok, hogy a baba egészséges, és örülök, hogy kislány lesz

– nyilatkozta megindultan a 29 éves realitysztár.

Rob és Blac heteken belül szülőkké válnak I Fotó: E!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek