Starity

Patrick Dempsey elárulta, hogyan mentette meg a házasságát

2016. szeptember 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 50 éves színész az élő példa arra, hogy amennyiben két ember kölcsönösen szereti egymást, még a zátonyra futott házasság is megmenthető.

hirdetés

Patrick Dempsey felesége, Jillian tavaly januárban adta be a válókeresetet, ám a pár azóta is sok időt töltött egymás társaságában közös gyerekeikre való tekintettel, valamint mindketten hajlandónak mutatkoztak a párterápiára, így végül sikeresen megmentették házasságukat, amiről a színész májusban nyilatkozott először. 

Azóta közel négy hónap telt el, és úgy tűnik, véglegesen helyreállt a béke a szerelmesek között, akik 1999-ben kötöttek házasságot egymással. Kapcsolatuknak egyébként nemcsak új esélyt adtak, hanem egyenesen jobbá is tették azt.

A házasságunk nem olyasvalami, amit kész voltam elengedni. Nem éreztem úgy, hogy ennyi volt. Mindketten dolgozni akartunk a kapcsolatunkon, így kezdődött az egész

– nyilatkozta a People magazinnak Dempsey, majd így folytatta:

Ijesztő volt tudni, hogy a házasságom véget érhet. Mindig destabilizálóan hat az emberre, amikor egy család felrúgásának gondolata vagy az élet egy nagy fejezetének lezárása kerül szóba. Beláttuk, hogy eljött az idő arra, hogy szembenézzünk az egyéni és közös problémáinkkal. Nem voltam kész arra, hogy lemondjak Jillianről, és ő is ugyanígy érzett irántam. Elköteleztük magunkat egymás mellett, így hajlandóak voltunk harcolni.

A színész arról is szót ejtett továbbá az interjú során, hogy feleségével most jobb és egészségesebb a kapcsolata, mint valaha, és mindketten egyetértenek abban, hogy példaképként szeretnének gyermekeik előtt állni. Patrick saját bevallása szerint áldozatokat is hozott a házasság megmentése érdekében: többek között azért szállt ki a Grace klinikából, hogy többet lehessen a családjával, de lemondott még az autóversenyzésről is.

Megtanultam sorrendet felállítani. A családunk az első számomra

– magyarázta, majd a kérdésre, hogy hogyan tartható kézben egy kapcsolat, így válaszolt:

Ahhoz, hogy megtarts a párod, kommunikálnotok kell egymással, nyitottnak kell maradnod, nem lustulhatsz bele a kapcsolatba, és nem adhatod fel! És persze a jó sok szex sem elhanyagolandó szempont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek