Starity

Októberben kerül a könyvesboltok polcaira Leiner Laura legújabb kötete

2016. szeptember 13. 12:12   |   Szerző: RoMack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatalok körében igen népszerű írónő saját weboldalán tudatta a hírt a rajongókkal, miszerint a hatrészesre tervezett Bexi-sorozat 5. része októberben jelenik meg.

hirdetés

Leiner Laura idén sem tétlenkedik, hiszen jelenleg is a Bexi-sorozaton dolgozik, melynek első része Késtél címmel jelent meg 2014-ben, ezt követte a Hullócsillag, az Illúzió és a Nélküled. A Valahol címre keresztelt ötödik kötetre sem kell már sokáig várnunk, ugyanis az írónő nemrég nyilvánosságra hozta, hogy a regény október 15-én kerül a boltok polcaira. Ugyanakkor Laura egy kevéssé jó hírt is közzétett weboldalán, miszerint ezúttal nem tart dedikálást a megjelenés előtt.

Megjelenés előtti dedikálás ezúttal nem lesz, ennek legfőbb oka, hogy az érdeklődés és visszajelzés alapján egyszerűen annyian lennénk, ami semmilyen szempontból nem kényelmes, és bár elképesztően boldog vagyok attól, hogy ennyire várjátok a Bexi 5. részét, végül győzött a józan ész, és beláttam, hogy ez a dedikálás most nem lenne egy kifejezetten jó ötlet, mert a visszajelzések alapján a Valahol eléri azt a várakozási időt, amit egyszerűen már nem kérhetek tőletek.

A Valahol borítója 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek