Starity

Miley Cyrus elárulta, miért nem látjuk őt többet a vörös szőnyegen

2016. szeptember 12. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus ismételten az ELLE magazinnak adott részletes interjút, amelyben beszélt hírnevének negatív oldaláról, Britney Spearsről és a The Voice-ról.

hirdetés

TERRY TSIOLIS

23 éves korára Miley Cyrus a Disney-gyárából nőtte ki magát a legnépszerűbb szupersztárok közé, akiért a tabloid magazinok kapkodnak, és lemezei úgy fogynak, mint a cukor. Népszerűvé tette a twerkölést, és teljesen új, galaxisos show-val állt elő. Emellett kiáll az LMBTW fiatalokért olyannyira, hogy céget is alapított. Napjainkban pedig az NBC The Voice műsorában fog zsűrizni – ez lesz az első hosszabb TV-s szereplése a 2011-es Hannah Montana lezárás után.

Cyrust most az ELLE riportere, Amanda FitzSimons kapta el, és szóba került a prioritása, a szenvedélye és a hírnévvel kapcsolatos problémái is. Miley az októberi magazin címlapján fog tündökölni, addig pedig, tekintsünk be az interjú legizgalmasabb pontjaiba.

Nem akarok rosszul kijönni ebből, amit mondok, de azt tanácsolom majd a versenyzőimnek, legyenek Bernie Sandersök. Olyan emberekké váljanak, akit a nézők akarnak és szeretnek. Ne aggódjanak a külcsíny miatt, így szerezhetik a legjobb pillanatokat. Engedjék, hogy az emberek beszéljenek róluk

– mondta a The Voice mentorkodásról.

Nem láthatjuk vörös szőnyegen többé

Előző évben volt az utolsó vörös szőnyeges premierem. Miért állok én egy szőnyegen, ami vörös, amikor az emberek odakint éheznek? Mert »fontos« lennék? Mert »híres« vagyok? Én nem szeretem megcímkézni magam. Úgy érzem ott, mintha egy ketrecben lennék, egy állatkertben.

TERRY TSIOLIS

Szeretné, ha Britney ismét boldog lenne

Az ELLE arra is rákérdezett, milyen kapcsolatot ápol a pop koronázatlan hercegnőjével, Britney Spearsszel.

A menedzserem, Adam Leber, együtt dolgozik vele, így elég közel álltunk egymáshoz egy ideig. Egy kicsit el van zárkózva a világában. Én csak annyit szeretnék, hogy Britney ismét boldog legyen. Mindig, amikor kiad egy új dalt, azt kérdezem magamtól, »vajon tényleg ezt akarja csinálni? Vagy inkább pihenni szeretne már?« Azonban jó látni, milyen csinos és kifejezetten kivirultnak tűnik.

TERRY TSIOLIS

Nincs képben a modern technikával

Nem vagyok fent Snapchaten, pedig szeretnék regisztrálni. Egyszerűen csak nem tudom, hogy használjam. Úgy érzem, kifejezetten olyan öregasszony leszek, aki visszamaradott, mert képtelen lépést tartani a világgal. 

A Pokémon Gót se használom. Ma reggel Liam felkelt, és megpróbált elmenni a kocsimosóhoz, mert, hogy is hívják... PokéSpot volt ott... Őrület!

– nevetett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek