Starity

Kukkants bele az Egyszer volt, hol nem volt folytatásába!

2016. szeptember 13. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyszer volt hol nem volt 6. évada szeptember 25-én veszi kezdetét, amely várhatóan ugyanolyan izgalmakat fog tartogatni számunkra, mint az előzőek.

hirdetés
Kukkants bele az Egyszer volt, hol nem volt folytatásába!
Fotó: ABC

Nehéz elhinni, de az ABC drámája kevesebb mint két hét múlva már a 6. évadát kezdi, mely minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik. A folytatásban látni fogjuk az Evil Queent személyesen, valamint Aladdin és Jafar is fel fog bukkanni az évad első felében. 

Lesznek olyanok, akiknek határozottan szüksége lesz Emma és a hősök segítségére, míg mások sötét forrásból táplálkoznak

– nyilatkozta a TVLine-nak Eddy Kitsis kreátor.

Amint hőseink elhatározzák, hogy megállítják Hyde-ot, Emma kifejleszt egy rejtélyes oldalú kihatást, így Storybrook menedékké válik Elmondatlan történetek szigetének menekülői számára. Eközben Regina és Zelena felhasználva újdonsült testvériségüket szobatársakká válnak, mialatt Zörgőfürge megpróbálja kiszabadítni Belle-t az álom-átok fogságából egy idegen segítségével. Egy visszatekintésben Jafar szembetalálkozik a szomorkodó Aladdinnal Agrabában, valamint kiderül egy titok a megmentővel kapcsolatban

– olvasható a hivatalos ismertetőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek