Starity

7 színész, aki majdnem szerepet kapott a Trónok harcában

2016. szeptember 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségtelen, hogy az elmúlt évtized legsikeresebb sorozata a Trónok harca, melynek sikeréért Geroge R. R. Martin izgalmas történetvezetése mellett sokat tettek az abban szereplő színészek is. Cikkünkben most hét olyan sztárt mutatunk be, akik kis híján szintén csatlakoztak a stábhoz.

hirdetés

Sam Claflin

A jóképű brit színész a CinemaBlendnek árulta el, hogy annak idején egyaránt meghallgatták őt Jon Snow és Viserys Targaryen szerepéért, de mint tudjuk, egyiket sem kapta meg. Ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy összebarátkozzon és együtt dolgozzon a film stábjával, ugyanis Az éhezők viadala forgatása alatt volt alkalma együtt dolgozni Gwendoline Christie-vel és Natalie Dormerrel, legutóbb pedig Emilia Clarke oldalán láthatta a közönség a Mielőtt megismertelek című romantikus drámában.

Dominic West

A The Affair sztárja a The Huffington Postnak vallott arról, hogy szerepet kapott a népszerű sorozatban, de az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy gyermekeire való tekintettel nem fogadja azt el.

Nagyon jó rész lett volna, meg is fogom bánni. A probléma ott kezdődött, hogy van négy gyerekem, és nem tehetem meg, hogy hosszú ideig távol legyek tőlük

– nyilatkozta korábban döntése okát a színész.

Gillian Anderson

Az amerikai származású Angliában nevelkedett színésznő a The Daily Mailnek vallott arról korábban, hogy szerepet ajánlottak neki a Trónok harcában, amit végül elutasított, azt azonban nem árulta el, kit kellett volna alakítania.

Sam Heughan

A skót sármőrt saját bevallása szerint nem kevesebb mint hét alkalommal hallgatták meg különböző szerepekért, és bár mindig közel állt ahhoz, hogy megkapjon egy-egy szerepet, végül mégsem rá esett a készítők választása.

Mindig olyan közel voltam hozzá [hogy bekerüljek a műsorba]. Legszívesebben azt mondtam volna nekik, hogy Srácok, adjatok már a kezembe egy kardot végre!

– nyilatkozta viccesen Heughan a Vulture-nek.

Jennifer Ehle

A Büszkeség és balítélet sztárja nemcsak majdnem, hanem ténylegesen szerepet kapott a sorozatban, ugyanis a pilot epizódban ő alakította Catelyn Starkot, de mielőtt az epizód adásba került volna, a készítők úgy döntöttek, hogy újraforgatják a jeleneteit, és lecserélik őt Michelle Fairley-re.

Tamzin Merchant 

A Tudorok és a Salem című sorozatokból ismert színésznő fent említett kolléganőjéhez hasonlóan bekerült a sorozatba, sőt több jelenetet is leforgattak vele, mint Daenerys Targaryennel, amikor a könysorozat írója, George R. R. Martin azt kérte, cseréljék őt le Emilia Clarke-ra.

Jamie Campbell Bower

Az Alkonyatban és a Harry Potterben is feltűnt színész nagyon szeretett volna részt venni a Trónok harcában, imái pedig meghallgatásra találtak, ugyanis az eredeti pilot epizódban egy rövid szerepet kapott, melyben a Másokkal való találkozása az életébe került, de végül nélküle forgatták újra az epizódot.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek