Starity

A Kamuregnek köszönhetően talált rá a szerelemre egy átvert pasi

2016. szeptember 13. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizonyára te is ismered az MTV népszerű leleplező műsorát, a Kamureget, melynek főszereplői minden epizódban egy netes kapcsolat mögött rejtőzködő titokzatos fél kilétének járnak utána.

hirdetés

A Nev Schulman és Max Joseph vezette széria 2012 óta van képernyőn, és azóta is hatalmas sikernek örvend világszerte. Bár a sorozatban a legtöbb esetben nem happy enddel, hanem hatalmas csalódással végződnek az ígéretesen alakuló szerelmi történetek, ám mégis vannak olyan szerencsések, akik épp így találnak rá az igazira.

Ilyen Michael Bradley története is, aki a Kamureg 2013-ban sugárzott második évadában tűnt fel, és bár a róla szóló epizódban csalódott, végül mégis a műsornak köszönheti, hogy megtalálta élete párját. Történetét ő maga osztotta meg Nevvel, aki a Facebookon közzétette a történetét néhány órával ezelőtt.

Az életem teljesen megváltozott a Kamuregben való szereplésem óta. Elköltöztem Floridából, most a Massachusetts állambeli Sharonban élek. Életem szerelme látott engem a műsorban, mostanra pedig együtt is élünk. Jövő nyáron össze fogunk házasodni, és én nem is lehetnék boldogabb! Beláttam, hogy olykor a dolgok csak úgy megtörténnek, nekünk pedig rá kell jönnünk, milyen kicsi is a világ. Szeretnék köszönetet mondani neked, Nev és a stáb többi tagjának, hogy segítettetek rátalálni önmagamra. Csatolok néhány képet, hogy lássátok, mi történt velem azóta

– olvashatjuk Bradley levelében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek