Starity

Lady Gaga lesz a 2017-es Super Bowl fellépője?

2016. szeptember 14. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hónapokkal ezelőtt megindultak a pletykák azzal kapcsolatban, hogy ki lesz a 2017-es Super Bowl fellépője és úgy tűnik, hogy nagy eséllyel a Perfect Illusion énekesnője részesül majd ebben a megtiszteltetésben.

hirdetés

Lady Gaga óriási lehetőséget kapott a legutóbbi Super Bowlon, ugyanis ő énekelhette el az amerikai nemzeti himnuszt a neves sportrendezvényen. Gaga előadását rengeteg pozitív kritika érte, így nem csoda, hogy a Super Bowl szervezői őt szeretnék jövő évben viszontlátni a népszerű fociesemény félidejében.

Több fantasztikus előadóval is tárgyalunk a Pepsi Super Bowl félideji műsorával kapcsolatban. Habár, még nem hoztuk meg a végső döntést, boldogok vagyunk, hogy ennyire nagy az izgalom a műsor körül

– nyilatkozta az NFL szóvivője a Billboardnak Gaga esetleges fellépésével kapcsolatban. 

A szervezők egyébként először Adele-t kérték fel erre a megtiszteltetésre, de ő köszönte szépen, passzolta a lehetőséget. 

Először is, nem csinálom meg a Super Bowlt. Úgy értem, ugyan már! Ez nem a zenéről szól! És én nem igazán tudok táncolni vagy ilyesmi. Nagyon kedves tőlük, hogy felajánlották a lehetőséget, de nemet mondtam rá

– magyarázta rajongóinak egyik fellépése közben. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek