Starity

Könyv készült a Twin Peaks titkairól

2016. szeptember 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben látott napvilágot a hír, amelynek a fanatikus Twin Peaks-rajongók méltán örülhetnek: könyv jelenik meg a sorozatról, benne rengeteg kulisszatitokkal.

hirdetés
Könyv készült a Twin Peaks titkairól
Fotó: ABC

A kultikus sorozat rajongóit már jó ideje izgalomban tartja a tény, hogy a Twin Peaks 2017-ben folytatódik, és a ShowTime csatornával leszerződött David Lynch rendezése alatt született új évad mind a 18 részét leforgatták. A legutóbbi infók szerint már csak az utómunkálatok vannak hátra, így előreláthatólag jövő év elején várható a premier. 

Ám nemcsak ez az egy jó hír látott napvilágot a sorozatról. A Welcome To Twin Peaks nevű oldalon közzétett bejegyzésből ugyanis megtudhattuk, hogy Mark Frost – Lynch rendezőtársa – könyvet írt, amelyben rengeteg, eddig rejtve maradt információ és érdekesség kapott helyet a szereplőkről és a történetről.

A természetfeletti jelenségektől a legjellegzetesebb karakterek szerepén át a 2017-ben várható izgalmakból is ízelítőt kaphatunk – utóbbi főleg azért érdekes, mert a sorozat második évadában Cooper ügynök egyik látomásában a meggyilkolt Laura Palmer azt súgta az FBI szakemberének fülébe, hogy 25 év múlva találkozunk. Ennek pont 2017-ben lesz aktualitása, és néhány dolgot az új részekről is megtudhatunk a kiadványból, amely nem hiányozhat egyetlen Twin Peaks-rajongó könyvespolcáról sem.

A regény anyakiadója, az amerikai Flatiron Books átadta a magyarországi Líra Kiadói Csoport tagvállalataként működő Athenaeumnak a kész művet, amely várhatóan a sorozat harmadik évadának bemutatója előtt néhány héttel kerül majd a hazai könyvesboltokba.

A könyv tervezett borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek