Starity

Halálos fenyegetéseket kapott Rebel Wilson

2016. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tökéletes hang 36 éves sztárját az Instagramon keresztül fenyegették meg.

hirdetés

Rebel Wilson nemrég meglepően durva, az élete kioltására irányuló halálos fenyegetéseket kapott a népszerű közösségi oldalon, így az Instagram fejesei letiltották a színésznő profilján a hozzászólások közzétételét lehetővé tévő beállításokat, amíg az ügyben nyomozó FBI másképp nem határoz. Mielőtt azonban erre sor került volna, Rebel elárulta a rajongóinak, mi is a helyzet.

Csak szerettem volna tudatni veletek, srácok, hogy a komment szekció átmenetileg felfüggesztésre kerül, mert a közelmúltban halálos fenyegetéseket kaptam, az FBI pedig megkezdte a nyomozást

– olvashattuk az azóta eltávolításra került bejegyzésben.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a szőkeség életveszélyes fenyegetéseket kap, ugyanis februárban is nyomozás indult, mivel százával érkeztek Wilsonhoz a rosszindulatú, fenyegető hangvételű üzenetek, közvetlenül azután, hogy sugárzásra került, amikor Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedve Harry Styles nyakába ugrott.

Alapvetően azzal vádoltak, hogy szexuálisan bántalmaztam Harry Stylest. Ezek a szeritem 12 év körüli kislányok nem igazán örültek a dolognak. Két profi előadó vagyunk, akik jól érezték magukat. Harry is jól mulatott. Ezt elmagyaráztam nekik a Twitteren is, de csak még több fenyegető üzenetet kaptam miatta

– nyilatkozta Rebel Ellennek egy későbbi adásban.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek