Starity

Gigi Hadid elárulta, mit talál a legvonzóbbnak Zayn Malikban

2016. szeptember 14. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves szőke szupermodellt nemrég New Yorkban kapták lencsevégre, ahol csak úgy tündökölt a boldogságtól. Ez nem is csoda, hiszen Gigi mind szakmai, mind magánéleti szempontból nagyon sikeres.

hirdetés

Gigi Hadid és Zayn Malik tavaly decemberben hozták nyilvánosságra, hogy egy párt alkotnak, és bár azóta volt egy kis mosolyszünet a kapcsolatukban, most boldogabbak, mint valaha! A népszerű manökent – aki idén is felkerült a legjobban kereső modellek listájára – nemrég az ES magazin faggatta kapcsolatáról, melyről Gigi sugárzó arccal mesélt.

Ha választanom kellene, mit szeretek legjobban Zaynben, az eszét mondanám. Mióta együtt vagyunk, mindig is hasonló volt a munkán kívüli érdeklődési körünk, és úgy érzem, ez nagyon fontos. Sokszor főzünk vagy alkotunk valamit együtt, és egymás legjobb barátai vagyunk. Mindketten úgy érezzük, hogy bármit elmondhatunk a másiknak, és tudunk tanulni egymástól

– nyilatkozta Gigi, és szót ejtett arról is, hogy milyen hatással volt rá a kapcsolat a mindennapokban:

Nagyon megszerettem a brit konyhát. Imádom a Heinz-féle sült babot reggelente, és igen, Z sokat főz. Csodás currys ételeket készít, de a vajas csirke a specialitása.

És hogy mit csinálnak, amikor épp nem dolgoznak? Arról így nyilatkozott Zayn egy korábbi interjúban:

Nem igazán szeretek szórakozni járni és bulizni. Jobban szeretem én beosztani az időmet és otthon lenni. Olyan partnerre van szükségem, aki szintén így érez. Szeretem a biztonságot, amit ez ad. Jó érzés. Este találkozunk Gigivel és talán megnézünk egy filmet. Netflixezünk és lazulunk. Sokszor csináljuk ezt.

Szabadidejükben sülve-főve együtt vannak I Fotó: Vogue (Mario Testino)

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek