Starity

2PM – Gentlemen's Game: új stúdióalbum érkezett

2016. szeptember 15. 07:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2PM idén ünnepelte fennállásának nyolcadik évét, s ez alkalomból hatodik koreai stúdióalbumával rukkolt elő a rajongók legnagyobb örömére.

hirdetés

A 2PM utolsó koreai visszatérésére tavaly júniusban került sor a №5 címre keresztelt ötödik stúdióalbum keretei között. Ezt követően a formáció a japán piac felé vette az irányt, s a népszerűsítések befejezése után a tagok az egyéni tevékenységükre fókuszáltak – volt aki színészet terén, míg mások zenei terén.

Szeptember harmadikán Junho Instagram-fiókjára posztolt képével már biztosra vehették a rajongók, hogy kedvenc csapatuk visszatér. Az ezt követő napokban el is keződött a visszaszámlálás a nagy napig: sorra jelentek meg a koncepcióképek, a videoklip előzetes is megérkezett, valamint az albumba is belehallgathatott a nagyérdemű.

Új, immáron hatodik koreai stúdióalbumuk szeptember 13-án jelent meg Gentlemen's Game címmel, amelyről a Promise (I'll be) kapott kisfilmet.

A korongra összesen 11 dal került, melyek többségét Taecyeon, Chansung és Wooyoung írta társszerzők segítségével, valamint a zeneszerzésből is kivették a részüket.

Íme, a dallista:

  1. Promise (I'll be)
  2. Uneasy
  3. Giv u Class.
  4. Make Love
  5. 시도때도없이
  6. Never
  7. 콧노래
  8. 어때?
  9. 향수
  10. My Last
  11. Can't Stop Feeling
 A kiadvány borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek