Starity

10 sorozatbeli pár, akik a valóságban ki nem állhatták egymást

2016. szeptember 15. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben olyan párokat hoztunk el nektek, akik a képernyőn szerelmespárt, barátokat vagy épp rokonokat alakítottak, de a valóságban utálták egymást.

hirdetés

Julianna Margulies & Archie Panjabi (A férjem védelmében)

Mindkét színésznő Emmy-díjat nyert a nemrég véget ért sorozatban nyújtott alakításáért, ám arról sokáig mélyen hallgattak, hogy annyira utálták egymást, hogy képtelen voltak akár egy közös helyiségben maradni. Ennek köszönhetően nem csoda, hogy alig volt közös jelenetük, és amikor mégis, a készítők azt is CGI-jal oldották meg.

Fotó: CBS

Shannen Doherty & Jennie Garth (Beverly Hills 90210)

Jennie tavaly az E! Newst avatta be a 90-es évek legnépszerűbb sorozatának forgatási kulisszatitkaiba, és bevallotta, hogy a kolléganőjével nagyon szeszélyes viszonyt ápoltak, ami sokszor megnehezítette a közös munkát.

Voltak időszakok, amikor imádtuk egymást, máskor meg legszívesebben kikapartuk volna a másik szemét

– nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette, hogy mostanra sikeresen tisztázták a korábbi nézeteltéréseket.

Fotó: Fox

Shannen Doherty & Alyssa Milano (Bűbájos boszorkák)

Bár a sorozatban két egymást támogató testvért alakítottak, a valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb volt, ugyanis nagyon nehezükre esett együtt dolgozni. Arra talán már ők maguk sem emlékeznek, min kezdődött a vita, Alyssa pedig a középiskolás civakodásokhoz hasonlította kettejük feszültségekkel teli viszonyát. Shannen végül kolléganője miatt hagyta el a széria stábját három évad után.

Fotó: The WB / Richard Cartwright

Marcia Cross & Teri Hatcher (Született feleségek)

A két színésznő az ABC népszerű drámasorozatában legjobb baráti viszonyt ápolt egymással, ám a valóságban egyáltalán nem jöttek ki jól. Egyes híresztelések szerint a sorozat másik két sztárjával (Eva Longoria, Felicity Huffman) is folyamatosan harcban álltak, ám mégis az ő vitájuk a legismertebb.

Marcia és Teri viszonya egyébként akkor romlott meg végérvényesen, amikor a Vanity Fair magazin fotózásán előbbit kolléganőjére javára eltávolították középről. A lányok rossz kapcsolatát bizonyítja az is, hogy a sorozat végetértekor Teri kivételével mindenki aláírta a stábnak szánt búcsúajándékokat.

Fotó: ABC / Danny Feld

Chad Michael Murray & Sophia Bush (Tuti gimi)

Bár nemcsak a sorozatban, hanem az életben is összejöttek – mi több, házasságot is kötöttek –, mégsem alakult jól a viszonyuk. A két fiatal mindössze öt hónap házasság után beadta a válókeresetet, majd ezt követően is kollégák maradtak, és további négy évig szerepeltek együtt a sorozatban.

Anyukám egyszer azt mondta nekem, hogy ha valakiről nem tudok jót mondani, akkor egyáltalán ne is mondjak róla semmit

– nyilatkozta a színésznő a Watch What Happens Live című műsorban, amikor Murray-ről kérdezték.

Fotó: The WB / Fred Norris

Charlie Sheen & Selma Blair (Nyugi, Charlie!)

Állítólag kettejük kapcsolatának akkor fellegzett be, amikor Charlie egy rendkívül csúnya üzenetben rúgta ki kolléganőjét a sorozatból, akit ráadásul oda nem illő szavakkal illetett. A színész azzal védte magát, hogy Selmát azért írják ki a sorozatból, hogy az ő karaktere érdekesebb legyen, a színésznő pedig ezt annyira magára vette, hogy perrel fenyegette kollégáját, mondván, hogy azért túrta őt ki, mert panaszkodni mert rá.

Fotó: FX

Lauren Graham & Scott Patterson (Szívek szállodája)

Bár a sorozatban nagyon drukkoltunk nekik, hogy egymás mellett kössenek ki, és láthatóan a kémia is remekül működött köztük, ennek ellenére a két színész nem volt jóban. Ugyan szó sem volt arról, hogy különösképpen vitatkoztak volna a forgatásokon, de az tény, hogy csak addig voltak jóban, amíg forogtak a kamerák annak ellenére is, hogy Lauren azt szerette volna, ha a karaktere végül Scotté mellett állapodik meg.

Fotó: The CW

Balthazar Getty és a Testvérek egész stábja (Testvérek)

A Tommy Walkert alakító színész az egész sorozat forgatási munkálatait megnehezítette, így a széria sztárjai valószínűleg nem emlékeznek jó szívvel vissza a közös munkára. A színész ugyanis folyamatosan késett, nem tanulta meg a szövegeit, állandóan gonoszkodó megjegyzéseket tett másokra és megríkatta kollégáit.

A pontot az tette fel az i-re, amikor Sienna Millerrel kezdte csalni a feleségét – akit egyébként imádtak a stábtagok –, ami azért is volt botrányos, mert Miller exe, Matthew Rhys is a stáb tagja volt. A készítők végül úgy döntöttek, kiírják a sorozatból Getty karakterét, ami ugyancsak nehézséget jelentett, mivel az egész forgatkókönyvet át kellett írni, ráadásként pedig többletköltség is keletkezett emiatt.

Fotó: ABC / Scott Garfield

Sarah Jessica Parker & Kim Cattrall (Szex és New York)

A Született feleségek stábjához hasonlóan, a Szex és New York sztárjai is marakodtak egymással, vitáik kiváltó oka pedig a legtöbb esetben a pénz volt. A legnagyobb ellentét azonban minden kétséget kizáróan SJP és Kim között feszült: míg előbbi azért panaszkodott, hogy kolléganője többet van képernyőn nála, addig utóbbi azért háborodott fel, mert Sarah kétszer annyi fizetést tett zsebre közel ugyanannyi munkáért.

Fotó: Warner Bros.

Blake Lively & Leighton Meester (Gossip Girl)

Az Upper East Side IT girljei sem jöttek ki jól egymással, és akárcsak karaktereik, ők is hajba kaptak olykor. Kapcsolatukon állítólag az is sokat rontott, hogy Blake nem gratulált Leighton eljegyzéséhez, így nem csoda, hogy a Blairt életre keltő színésznő egoistának és önzőnek nevezte kolléganőjét, Serena megformálója ezzel szemben igyekezett elhatárolódni a szerepétől, így nem különösebben barátkozott a többiekkel – pláne a Penn Badgley-vel való szakítását követően.

Blake és Leighton sosem voltak, és nem is lesznek barátnők. Blake elmegy dolgozni, elvégzi a munkáját, aztán hazafelé veszi az irányt

– nyilatkozta Lively sajtószóvivője egy korábbi interjúban.

Fotó: The CW

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek