Starity

Leighton: „A GG rossz a fiatal nézőknek”

2010. október 05. 19:07   |   Szerző: Bondgirl21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blair Waldorfot alakító színésznő azt nyilatkozta, hogy a GG rossz hatással van a fiatal nézőkre. „A fiatal lányoknak nem kell ugyanazt tenniük, mint nekünk a filmben.”

hirdetés
Leighton: „A GG rossz a fiatal nézőknek”

A színésznő érintett a sorozattal kapcsolatban – melyet azért kritizáltak, mert túl szexis a nézők számára –, mely negatív hatással lehet a még befolyásolható tinikre.

„A fiatal lányoknak nem kell azt tenniük amit Mi a sorozatban. – magyarázza Leighton MeesterNem kellene követniük a tömeget. Megtanultam, hogy ez a legjobb módja annak, hogy boldoguljunk az életben.”

Meester, aki a vakmerő Blairt alakítja a sorozatban, arra ösztönzi a fiatalokat, hogy legyen önbizalmuk, és saját döntéseket hozzanak.

A brit OK magazinban még azt is hozzá tette: „Ha magadat adod, azzal nem teszel semmi rosszat, mert az emberek olyannak fognak szeretni, amilyen vagy, és sikeres leszel az életben. Ha követed a szívedet, és elfogadod a hibáidat, az élet sokkal könnyebb és szebb lesz.”

Időközben azt is elárulta, hogy imád főszerepet játszani Ed Westwickkel, aki Chuck Basst alakítja.

„Ed a kedvenc szereplőm a GG-ben, akivel együtt dolgozom. Általában elég nehéz ez a dolog Chuck és Blair között, így amikor ézelmesebb jelenetet kell játszani, mindig jól szórakozunk.” – mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek