Starity

Második gyermekével várandós a Barátok közt sztárja

2016. szeptember 15. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a Kingát alakító színésznő már nem tűnik fel rendszeresen a Mátyás király téren, rajongói méltán reménykedtek abban, hogy idővel véglegesen visszatér a képernyőre. Ez az álom azonban a közeljövőben várhatóan nem valósul meg, ugyanis Edina ismét áldott állapotban van.

hirdetés

A Story magazin számolt be elsőként az izgalmas hírről, miszerint Som-Balogh Edina ismét áldott állapotban van. A színésznő korábban sem titkolta, hogy három évvel ezelőtt született fia, Noel mellé szeretne még legalább egy kistestvért, akire már nem is kell olyan sokat várni.

Edina eddig csak a legközelebbi családtagjainak vallott újbóli várandósságáról, hiszen tavalyi vetélése óvatosságra intette. Szerencsére most minden az elvártak szerint alakul, a szőke szépség pedig nem is lehetne boldogabb.

Lehet, hogy furán hangzik, de ennél a terhességnél már az első pillanattól fogva tudtam, hogy megvan a baba. Persze Krisztián [Som Krisztián, Edina párja – a szerk.] nem hitte el csak jó pár hét múlva, miután megcsináltuk a tesztet. Akkor azonban már ő is boldog volt

– idézi a Blikk Edina szavait.

Igen, ezúttal igaz a hír! Örömmel tudatom veletek, hogy Noelnek kistestvére lesz

– erősítette meg az értesüléseket a Facebookon is.

Fotó: Story magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek