Starity

Ők 2016 legjobban fizetett televíziós színésznői

2016. szeptember 15. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A Forbes magazin idén is összeállította a legjobban fizetett tévésztárok listáját, és a tavalyihoz hasonló végeredmény született. Lássuk, mely színésznők viszik haza idén (is) a legnagyobb gázsikat!

hirdetés

10. Julie Bowen – 10 millió dollár

A színésznő 2009, azaz a kezdetek óta erősíti a Modern család című sorozat stábját, és ahogy tavaly, úgy idén is felkerült a legjobban kereső televíziós színésznők listájára – bár idén két millió dollárral kevesebbet vihetett haza, mint 2015-ben. Rajongói egyébként egy rész erejéig a szeptember 8-án debütált Better Thingsben is láthatták, jelenleg pedig a 2018-ban bemutatásra kerülő Life of the Party című vígjátékot forgatja Melissa McCarthy, Debby Ryan és Gillian Jacobs oldalán.

9. Julianna Margulies – 10.5 millió dollár

A férjem védelmében sztárja februárban adta be a felmondását a CBS csatornának, így a stáb még elkészítette az utolsó (hetedik évadot), ezt követően a 2009 óta futó történet májusban lekerült a képernyőről. Julianna jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, ugyanis rövidesen kezdetét veszi a főszereplésével készülő dráma, a The Three Christs of Ypsilanti forgatása.

hirdetés

8. Priyanka Chopra – 11 millió dollár

A sokoldalú indiai tehetség idén kóstolt bele csak igazán a film- és tévéiparba, és láthatóan ennyi idő is elég volt neki ahhoz, hogy feltornázza magát a legjobban keresők listájára. Priyanka játssza a főszerepet a tavaly debütált Quantico című krimisorozatban, jövőre pedig a mozivásznakon is viszontláthatják a rajongói, ugyanis a Baywatch filmváltozatában is jelentős szerepet játszott.

7. Stana Katic – 12 millió dollár

Stana neve szinte egybemosódott Kate Beckettével az elmúlt hét évben a Castle című sorozatnak köszönhetően, ám a színésznő immár készen áll, hogy túllépjen a szerepen, ugyanis áprilisban nyilvánosságra hozta, hogy búcsút vesz a sorozat stábjától. Döntése nyomán az ABC csatorna a széria lezárását kérte a készítőktől, ami nyolc évad után májusban ért véget. Stana ettől eltekintve sem unatkozik, hiszen már csak a bemutatásra vár négy olyan produkció, melynek elkészítésénél ő is részt vállalt.

6. Kerry Washington – 13.5 millió dollár

A Bronx-i származású színésznőt az év nagy részében a Botrány című sorozatban láthattuk Olivia Pope szerepében – ahogy 2012 óta mindig –, emellett pedig idén került bemutatásra a Bizonyosság című televíziós drámafilm, melyet az HBO hozott el a nézőknek áprilisban.

5. Ellen Pompeo – 14.5 millió dollár

A tavalyihoz képest hárommillió dollárral emelkedett a színésznő bére, amit A Grace klinika című sorozatban nyújtott karaktere, Dr. Meredith Grey hozott meg a számára. A sorozat egyébként azon kevesek egyike, melyek több mint egy évtizede vannak képernyőn, Ellen pedig egészen a kezdetektől tagja a stábnak.

4. Mariska Hargitay – 14.5 millió dollár

A Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő idén is a Különleges ügyosztályban nyújtott alakításának köszönheti tekintélyes mennyiségű bevételét, és a 2014-es hagyomány értelmében mindig, idén is felbukkant egyetlen epizód erejéig a Bűnös Chicago című sorozatban, ahol természetesen továbbra is Olivia Bensont alakította, akárcsak „anyasorozatában”.

3. Mindy Kaling – 15 millió dollár

A népszerű komika fő elfoglaltsága 2016-ban a The Mindy Project volt, mely sorozat négy éve van képernyőn a főszereplésével, a Fox csatorna pedig 2017-re is meghosszabbította a szerződését, így nincs oka aggódni. Mi több, szerepet kapott a jövőre bemutatásra kerülő Ocean's Eight című bűnügyi akciófilmben, valamint állítólag a A Wrinkle in Time-ban is feltűnik majd.

2. Kaley Cuoco – 24.5 millió dollár

Ellen Pompeóhoz hasonlóan Kaley is csak egyetlen produkcióban vállalt szerepet idén, ez pedig az Agymenők volt, mely sorozatban a kezdetektől (2007 óta) láthatjuk. Ugyan egyes híresztelések szerint a széria lassan a végéhez közelít, egyelőre még nem érkezett erre vonatkozóan hivatalos megerősítés a CBS csatorna részéről.

1. Sofía Vergara – 43 millió dollár

A kolumbiai szépség igazán nem panaszkodhat, hiszen tavalyi bevétele jelentősen (közel 15 millió dollárral) megnőtt idén, amit a Modern család élén való kiszámítható és színvonalas alakításának köszönhet. Idén egyébként egyetlen rész erejéig A Simpson család című animációs sorozatba is „beugrott”, hogy megszólaltassa Carol Berrerát, valamint főszerepet kapott a The Brits Are Coming című komédiában is. Sofía jelenleg a The Female Brain című vígjátékot forgatja Whitney Cummings, Cecily Strong és Chris D'Elia oldalán.

via Us Weekly

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek