Starity

Ők 2016 legjobban fizetett televíziós színésznői

2016. szeptember 15. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes magazin idén is összeállította a legjobban fizetett tévésztárok listáját, és a tavalyihoz hasonló végeredmény született. Lássuk, mely színésznők viszik haza idén (is) a legnagyobb gázsikat!

hirdetés

10. Julie Bowen – 10 millió dollár

A színésznő 2009, azaz a kezdetek óta erősíti a Modern család című sorozat stábját, és ahogy tavaly, úgy idén is felkerült a legjobban kereső televíziós színésznők listájára – bár idén két millió dollárral kevesebbet vihetett haza, mint 2015-ben. Rajongói egyébként egy rész erejéig a szeptember 8-án debütált Better Thingsben is láthatták, jelenleg pedig a 2018-ban bemutatásra kerülő Life of the Party című vígjátékot forgatja Melissa McCarthy, Debby Ryan és Gillian Jacobs oldalán.

9. Julianna Margulies – 10.5 millió dollár

A férjem védelmében sztárja februárban adta be a felmondását a CBS csatornának, így a stáb még elkészítette az utolsó (hetedik évadot), ezt követően a 2009 óta futó történet májusban lekerült a képernyőről. Julianna jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, ugyanis rövidesen kezdetét veszi a főszereplésével készülő dráma, a The Three Christs of Ypsilanti forgatása.

8. Priyanka Chopra – 11 millió dollár

A sokoldalú indiai tehetség idén kóstolt bele csak igazán a film- és tévéiparba, és láthatóan ennyi idő is elég volt neki ahhoz, hogy feltornázza magát a legjobban keresők listájára. Priyanka játssza a főszerepet a tavaly debütált Quantico című krimisorozatban, jövőre pedig a mozivásznakon is viszontláthatják a rajongói, ugyanis a Baywatch filmváltozatában is jelentős szerepet játszott.

7. Stana Katic – 12 millió dollár

Stana neve szinte egybemosódott Kate Beckettével az elmúlt hét évben a Castle című sorozatnak köszönhetően, ám a színésznő immár készen áll, hogy túllépjen a szerepen, ugyanis áprilisban nyilvánosságra hozta, hogy búcsút vesz a sorozat stábjától. Döntése nyomán az ABC csatorna a széria lezárását kérte a készítőktől, ami nyolc évad után májusban ért véget. Stana ettől eltekintve sem unatkozik, hiszen már csak a bemutatásra vár négy olyan produkció, melynek elkészítésénél ő is részt vállalt.

6. Kerry Washington – 13.5 millió dollár

A Bronx-i származású színésznőt az év nagy részében a Botrány című sorozatban láthattuk Olivia Pope szerepében – ahogy 2012 óta mindig –, emellett pedig idén került bemutatásra a Bizonyosság című televíziós drámafilm, melyet az HBO hozott el a nézőknek áprilisban.

5. Ellen Pompeo – 14.5 millió dollár

A tavalyihoz képest hárommillió dollárral emelkedett a színésznő bére, amit A Grace klinika című sorozatban nyújtott karaktere, Dr. Meredith Grey hozott meg a számára. A sorozat egyébként azon kevesek egyike, melyek több mint egy évtizede vannak képernyőn, Ellen pedig egészen a kezdetektől tagja a stábnak.

4. Mariska Hargitay – 14.5 millió dollár

A Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő idén is a Különleges ügyosztályban nyújtott alakításának köszönheti tekintélyes mennyiségű bevételét, és a 2014-es hagyomány értelmében mindig, idén is felbukkant egyetlen epizód erejéig a Bűnös Chicago című sorozatban, ahol természetesen továbbra is Olivia Bensont alakította, akárcsak „anyasorozatában”.

3. Mindy Kaling – 15 millió dollár

A népszerű komika fő elfoglaltsága 2016-ban a The Mindy Project volt, mely sorozat négy éve van képernyőn a főszereplésével, a Fox csatorna pedig 2017-re is meghosszabbította a szerződését, így nincs oka aggódni. Mi több, szerepet kapott a jövőre bemutatásra kerülő Ocean's Eight című bűnügyi akciófilmben, valamint állítólag a A Wrinkle in Time-ban is feltűnik majd.

2. Kaley Cuoco – 24.5 millió dollár

Ellen Pompeóhoz hasonlóan Kaley is csak egyetlen produkcióban vállalt szerepet idén, ez pedig az Agymenők volt, mely sorozatban a kezdetektől (2007 óta) láthatjuk. Ugyan egyes híresztelések szerint a széria lassan a végéhez közelít, egyelőre még nem érkezett erre vonatkozóan hivatalos megerősítés a CBS csatorna részéről.

1. Sofía Vergara – 43 millió dollár

A kolumbiai szépség igazán nem panaszkodhat, hiszen tavalyi bevétele jelentősen (közel 15 millió dollárral) megnőtt idén, amit a Modern család élén való kiszámítható és színvonalas alakításának köszönhet. Idén egyébként egyetlen rész erejéig A Simpson család című animációs sorozatba is „beugrott”, hogy megszólaltassa Carol Berrerát, valamint főszerepet kapott a The Brits Are Coming című komédiában is. Sofía jelenleg a The Female Brain című vígjátékot forgatja Whitney Cummings, Cecily Strong és Chris D'Elia oldalán.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek