Starity

Renée Zellweger félt belevágni az új Bridget Jones-filmbe

2016. szeptember 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenkét év után tegnap végre visszatért a mozivásznakra Bridget Jones, ám az őt életre keltő színésznő majdnem nemet mondott a felkérésre.

hirdetés

Amikor elküldték nekem a forgatókönyvet, úgy éreztem, ez egy fantasztikus újraegyesülés lehet, ugyanakkor arra is emlékeztetett, mennyire imádom Bridgetet. Imádom a barátait, a szüleit, az egész világát, viszont meg is ijedtem tőle, mert az jutott eszembe, hogy Ó, Istenem, nem akarom ezt elcseszni. Már csak azért sem, mert amikor megismertem őt a könyvek által, nagyon megszerettem, ahogy mindenki más is. Rengeteget jelent mindannyiunknak. Nem szerettem volna csalódást okozni senkinek, de végül boldog újraegyesülés lett belőle. Nagyon szórakoztató volt ismét a szerepébe bújni

– nyilatkozta Renée a Popsugarnak adott interjújában, majd azt is elárulta, hogy meglátása szerint miért szeretik olyan sokan a karakterét.

Mindannyian magunkra ismerünk a küzdelmeiben. Nemcsak a mindennapi kihívásokban, melyekkel szembenéz, hanem az önelfogadás felé tartó küzdelemben is. Valamilyen módon azt reprezentálja, akik igazán vagyunk azzal szemben, akik lenni akarunk.

Fotók: Universal Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek