Starity

Mac Miller először nyilatkozott Ariana Grandéhoz fűződő érzéseiről

2016. szeptember 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper és az énekesnő évek óta jó viszonyt ápolnak egymással, ám kapcsolatuk csak a közelmúltban vált romantikussá.

hirdetés

Korábban csak pletykálták, hogy összemelegedett a két fiatal tehetség, nemrég azonban hivatossá tették, hogy együtt vannak. Ariana Grande a minap Ellen Degeneres műsorában vendégeskedett, ahol a műsorvezető szívesen faggatta volna Mac Millerhez fűződő kapcsolatáról, ám ő szemérmesen csak annyit mondott, hogy sosem szeretett tévéműsorokban a magánéletéről beszélni, de valóban együtt vannak és boldogok.

A rapper ezzel szemben olyan, mint akivel madarat lehetne fogatni, és a People magazinnak adott interjúja keretein belül többet is elmondott a bimbózó románcról.

Semmi különlegesség vagy furcsaság nem volt. Olyan volt a kapcsolatunk, mint mindig. Mindketten idősebbek, érettebbek lettünk, és biztosabbak önmagunkban

– nyilatkozta Mac, majd azt is elárulta, hogy közös daluk, a My Favorite Part hozta őket közelebb egymáshoz.

A dal elkészítése alatt ismét közelebb kerültünk egymáshoz. Minden olyan természetesen történt. Szeretünk zenét csinálni, mindig is ezzel foglalkoztunk. Ő a legjobb barátom a világon. Melegszívű és megnyugtató, ugyanakkor törődő is, de mókázni is lehet vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek