Starity

Harry Styles nem akar megállapodni Kendall Jennerrel

2016. szeptember 16. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles-t nem érdekli komoly kapcsolat a gyönyörű modell, Kendall Jennerrel.

hirdetés

Újra szóbeszéd lett Harry Styles és Kendall Jenner magánélete, hiszen a fiatalokat együtt látták vacsorázni Los Angelesben pár hete. A hírek szerint a Jenner lány nem is lehetett volna boldogabb, hiszen már jó párszor megpróbálták a One Direction énekesével, most úgy gondolta, komolyabb kapcsolat alakulhat ki közöttük.

Harry Styles és Kendall Jenner év elején – egy, a kiszivárgott fotókból

Azonban a valóságshow-sztárnak és modellnek csalódnia kellett, hiszen Harry nagyon egyértelműen megmondta neki, hogy ezúttal sem keres komoly kapcsolatot a személyében.

Nem jöttek össze hivatalosan. Kendall óvatosabb ezúttal, hiszen Harry nem fog megállapodni vele, nem kész erre

– nyilatkozta egy közeli barát a People-nek. Elárulták még azt is, hogy Kendall fülig szerelmes tudna lenni a fiatal énekesbe, míg ő egyszerűen nem tekint így a lányra.

Nagyon szeretne egy igazi kapcsolatot vele, de Harry képtelen erre, még mindig megvan benne ez a rocksztár mentalitás. Legalább nem hitegeti Kendall-t

– tette hozzá a barát.

Styles magánélete úgy néz ki, még mindig nem rendeződött, hiszen nem keres komoly barátnőt, míg kollégái boldog párkapcsolatban élnek: Liam Payne Cheryl Cole-lal randizik, míg Louis Tomlinson Danielle Campbell színésznővel találkozgat hónapok óta.

Louis egyébként a minap drasztikus lépésre szánta el magát: a rajongók évek óta összehozták őt Harry-vel (Larry Stylinsonként emlegetve őket), amiből már szemmel láthatóan elege van. Olyannyira, hogy letiltott minden Larry-vel kapcsolatos kifejezést Instagram-profilján, így az ilyen üzenetek a süllyesztőbe vesznek. Természetesen a fanatikusok már új kifejezést találtak ki, így Tomlinsonnak a gyereknevelés mellett ezzel is foglalkoznia kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek