Starity

Miley Cyrus mindenkit elkápráztatott az új feldolgozásával

2016. szeptember 18. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a The Tonight Show with Jimmy Fallonban vendégeskedett, ahol egy szokatlan játékban kellett részt vennie.

hirdetés

Miley a napokban Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, ahol részt vett egy igazán szokatlan játékban, melynek címe Phone Booth.  A Phone Booth arról szól, hogy a játékosoknak be kell menniük egy telefonfülkébe, ahol kérdéseket tesznek fel nekik. Ha az illető rossz választ ad, akkor egy újabb személy lép be a fülkébe, ezzel csökkentve a játékos mozgásterét. A játék addig tart, míg az egyik személy telefonfülkéje meg nem telik.

A vetélkedőt Cyrus nyerte, annak ellenére, hogy arra a kérdésre, hogy melyik a legnagyobb izom az emberi testen, azt a választ adta lányos zavarában, hogy a bőr.

Cyrus ezenkívül előadott egy dalt a műsorban, valamint megmutatta Jimmy-nek hogyan kell tökéletesen jógázni, amit már bebizonyított egyik képével, melyen kitekert helyzetben láthatjuk.

Az ashtanga jóga nagyon el tudja venni a motivációdat... Tudod megszólal a tanár, semmi baj, hogy most még ez nem megy, majd egy tíz év múlva...

– nevetett Cyrus.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek