Starity

Meat Loaf nem örült annak, hogy Adam Lambert kapta a szerepét

2016. szeptember 18. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legenda nem volt boldog a FOX választásával, miszerint Adam Lambert eleveníti meg a szerepét a The Rocky Horror Picture Showban.

hirdetés
Meat Loaf nem örült annak, hogy Adam Lambert kapta a szerepét
Fotó: Starity montázs

Adam Lambertöt választották Eddie szerepére, miután az énekes visszautasította Dr. Frank N Furtert (így végül Laverne Cox fogja megeleveníteni). Meat Loaf pedig, aki az eredeti Eddie a klasszikusban, elárulta, egyáltalán nem boldog a döntés miatt.

Eddie motorkerékpáron érkezik, mint ex-futár, akinek Dr. Frank N Furter veszi el az életét. Halála előtt elénekli a rock'n'roll számot, a Hot Patootie-t. Meat Loaf ennek kapcsán elárulta az ABC rádiónak, boldogtalan volt a hír hallatán.

Amikor először hallottam, hogy Adam Lambert kapta a szerepemet, tökre kiakadtam. Aki fel tud állni estéről-estére a Queennel egy színpadra, és úgy énekel, ahogy ő... Adam Lambert rohadt jó előadó. Miért pont őt választották? Azt gondoltam, el fogok törpülni mellette.... A producer egyébként elküldte Lambert Hot Patootie változatát, amit meghallgattam. Nagyon, nagyon jó– de bocsi, Adam, még mindig én vagyok az első!

– nevetett. Loaf új albuma egyébként a napokban jelent meg, Braver than We Are címmel. A The Rocky Horror Picture Show október 20-án debütál a FOX-on.

A Queen + Adam Lambert együttműködés még mindig életben van, legutóbb a Közel-Keleten szórakoztatták a közel 100 ezres tömeget.

Brian May pedig elárulta, felvettek néhány dalt Adam Lamberttel, de nem gondolja, hogy valaha is meg fog jelenni.

Van egy albumra elegendő kész dalunk vele, de nem hiszem, hogy bármikor is ki fogjuk adni. A közönség a régi klasszikusokat akarja hallgatni, Adam pedig elfoglalt a saját dolgával

– mondta May.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek