Starity

Így búcsúztatta elhunyt barátját Chrissy Costanza

2016. szeptember 20. 12:12   |   Szerző: Rêveur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lány legjobb barátja, Julius szeptember 11-én halt meg. Chrissy emlékvideót készített, hogy elbúcsúztassa a fiút.

hirdetés
Így búcsúztatta elhunyt barátját Chrissy Costanza
Fotó: Twitter

Julius Trombino csakúgy, mint Chrissy Costanza szintén a zenei életben tevékenykedett. Az énekesnő hosszú évek óta a szívén viselte a fiú sorsát, mi több, feldolgozta a When The Night's Over címet viselő dalát is, így nem csoda, hogy megrendítette szeretett barátja elvesztése. Julius halálhíréről az Instagramon számolt be.

Ezt a fotót akkor csináltam Juliusról, amikor megkaptam életem első igazi kameráját, még 2010-ben. Bandája, a JULIUS élén a Jonas Brothers előtt lépett fel Jones Beach-ben. Éppen a Warped Tour-on játszottunk és ezt tettük éveken keresztül. Ezt a képet választotta a profilképének, amiért odáig voltam és vissza. Egyszerűen nem tudom elhinni. Olyan, mintha a szívem szakadna meg, amikor újra és újra eszembe jut, hogy elmentél. Annyira hiányzol, Jules. De most már tudom, hogy ott vagy velem minden koncertünkön. Álmodni sem tudnék nálad jobb őrangyalt

– írta Chrissy a lenti képhez.

Ezt követően egy videót is megosztott YouTube-csatornáján, melyhez az alábbi sorokat fűzte:

Ez volt az első dal, amit Juliustól hallottam és ez a kedvencem is. Julius Trombino akkor jött az életembe, amikor 11 vagy 12 éves voltam. Az ő apukája és az én anyukám fiatalkoruk óta jó barátok voltak. Én épp akkor kaptam meg az első gitáromat és kezdtem el dalokat írni, amikor anyukám megemlítette, hogy a barátja fia is a saját zenéjén dolgozik, és több zenekarban is játszik. Anyukám és én voltunk Julius legnagyobb rajongói. De abban a pillanatban, amikor megláttam az első videóját, amelyen a kapucnis pulcsijában és a hosszú hajával játssza ezt a dalt az akusztikus gitárján, fény gyulladt a fejemben. Miután először láttam őt játszani egy New Yersey-i tűzoltóállomáson, pontosan tudtam, hogy ki akarok lenni. Ő zenész volt, hihetetlen frontember, de legfőképpen egy igazi barát. Olyan volt, mint egy családtag. Írtunk egy dalt együtt, melyet fel is vettünk, és kívánom, bárcsak tudtam volna akkor, hogy mennyire fontos volt az a pillanat. Ahogy egyre magasabbra ívelt a karrierem, mindig támogatott. Ő volt a legnagyobb rajongóm és az egész univerzumom. Ezen a nyáron odajött hozzám játszani a Warped Tour-on, és egész nap vigyorgott. Soha nem fogom elfelejteni neked, Julius. Köszönöm, hogy ihletet adtál, hogy támogattál és a családom voltál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek