Starity

Taylor Swiftre fáj Zac Efron foga?

2016. szeptember 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barátai elmondása szerint a jóképű színész szemet vetett a közelmúltban szinglivé vált Grammy-díjas énekesnőre.

hirdetés

Taylor Swift nemrég szakított Tom Hiddlestonnal, és bár a rajongók többsége azt várja, mikor néz ki magának egy újabb A-listás hírességet, úgy tűnik, most más vetett rá szemet – méghozzá Zac Efron személyében. A színész barátai ugyanis arról számoltak be a minap, hogy Zac nagyon kíváncsi, milyen is lehet Taylorral randizni.

Zac elmondta a barátainak, hogy nagyon kíváncsi arra, hogy milyen is Taylor. Szereti a zenéjét, szexinek tartja, és bevallotta, hogy megőrjíti a kíváncsiság, milyen lehet barátnőként Taylor

– idézi a Metro egy bennfentes szavait.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mindez csak plátói érdeklődés vagy valóban randira is hívta-e a színész az énekesnőt, ám az biztos, hogy jó viszonyt ápolnak egymással, és a múltban többször is feltűntek együtt vörös szőnyeges eseményeken. Mi több: Zac és Taylor 2012-ben Ellen Degeneres műsorában vendégeskedve egy duett erejéig közös örömzenélést is tartottak a nézők legnagyobb örömére, valamint együtt szinkronizáltak a Lorax című filmben.

A két sztár rajongótábora egyébként nemtetszését fejezte ki az esetleges románc alakulása iránt, ugyanis meglátásuk szerint semmi közös nincs a két fiatalban, bár egyelőre nem is utal semmilyen jel arra, hogy barátságnál több lenne közöttük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek