Starity

Hallottad már énekelni Tyler Posey-t? Ha még nem, hozd be a lemaradásod! – videó

2016. szeptember 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc vérfarkasunk nemrég dalra fakadt, és megmutatta, hogy amennyiben a színészet nem lenne kifizetődő, felcsaphatna énekesnek is.

hirdetés

A Teen Wolf című sorozattal ismertté vált Tyler Posey idén vállalt szinkronszínészi szerepet életében először, méghozzá a Disney új sorozatában, az Elena of Avalorban, mely szériában Alonso herceget szólaltatja meg. A legutóbbi, Prince Too Charming című epizódban dalra is fakadt, így megtudhattuk: nemcsak színésznek kiváló, hanem énekesként is könnyűszerrel boldogulhatna.

A sorozat egyébként sztárok egész garmadáját sorakoztatja fel a kicsik legnagyobb örömére, ugyanis olyan hírességek szólaltatják meg a karaktereket Posey mellett, mint Aimee Carrero, Jorge Diaz, Christian Lanz, Jenna Ortega és Lucas Grabeel – többek között.

Ami Tylert illeti, a szinkronizálás mellett is van dolga bőven, hiszen jelenleg is forgatják a főszereplésével készülő Teen Wolf utolsó évadát, melynek első epizódja november 15-én kerül a képernyőre. A rajongók azonban 2017-ben sem veszítik őt szem elől, hiszen a sorozat még jövőre is képernyőn marad, illetve akkor mutatják be a Taco Shop című vígjátékot, melyben szintén ő alakítja a főszereplőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek