Starity

Magyarországon eddig nem látott sorozatokkal startol az RTL Spike

2016. szeptember 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha már vártad a Sötét árvák, a The 100 és az iZombie magyar premierjét, akkor jó hírünk van számodra, ugyanis decemberben újabb magyar csatornával, az RTL Spike-kal gazdagodik a hazai televízió kínálata.

hirdetés
Magyarországon eddig nem látott sorozatokkal startol az RTL Spike

Az RTL Spike a Viacom és az RTL Klub együttműködésével jön létre és várhatóan december 1-én indul majd hódító útjára. Az Index szerint a csatornán lesznek külföldi realityk és vetélkedők, saját tartalmak, valamint magyarul eddig nem látott amerikai sorozatok is, így egyáltalán nem kell aggódnunk a kínálat miatt. 

A Spike egyébként az amerikai Viacom tulajdona, melyen olyan saját gyártású szériák voltak eddig láthatóak, mint a Playback párbaj (Lip Sync Battle), valamint a Laura Vandervoort főszereplésével készült sorozat, A falka (Bitten). 

Az RTL Spike két új, saját gyártású műsorral kedveskedik majd a nézőknek, melyeket az amerikai tévénézők már régóta ismernek. Az egyik ilyen műsor az MTV-s Jersey Shore lesz magyar feldolgozásban Budapest Shore címmel, valamint a feljebb említett Playback párbajt is szintén hazai köntösbe fogják bújtatni. 

A csatorna azonban nemcsak saját gyártásokkal fog jelentkezni, ugyanis több sikeres amerikai sorozatot is be fognak mutatni. Többek között érkezik majd a The 100, mely arról szól, hogy 97 év után leküldenek száz fiatalkorú bűnözöt a földre, akiknek ki kell deríteniük, hogy lehet-e biztonságban élni a Földön. Szintén premierként jön még az iZombie is, mely egy zombivá vált nőről, Oliviáról szól, aki ahhoz hogy agyat ehessen, korbonctanon vállal munkát. Ezenkívül országos premierként a Sötét Árvák, valamint a Wynonna Earp fog még debütálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek