Starity

Jorge García vendégszereplő lesz a HIMYM-ben

2010. október 05. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jorge García, akit a Lostból ismerhetünk Hurley szerepében, vendégszereplő lesz az egyik legkedveltebb „sitcom”-ban, és nem is akármilyen szereppel.

hirdetés
Jorge García vendégszereplő lesz a HIMYM-ben

Jorge az új, hatodik évadban fog feltűnni vendégszereplőként. A Lost című sorozat korábbi színésze (Jorge García) egy epizódban fog megjelenni – jelenti a TV Guide.

Vele kapcsolatban arra számítanak, hogy Ted (Josh Radnor), Lily (Alyson Hannigan) és Marshall (Jason Segel) egyik régi főiskolai barátját (vagy esetleg régi kollégáját) fogja játsszani.

A karaktert csak a Blitz néven emlegetik, hiszen van egy olyan átka, miszerint mindig lemarad az izgalmas eseményekről. Egy szerencsétlen baleset folytán Ted is elmulasztja majd a hálaadást, és meg lesz győződve róla, hogy az átok most őt érte el, ő lesz az új szerencsétlen karakter.

Az Így Jártam anyátokkal még mindig folytatódik (hétfőnként), García epizódjával arra számítanak, hogy novemberben kerül a képernyőkre.

Az eddigiek alapján érdekesnek ígérkezik a dolog, már alig várjuk, hogy egy új szerepben lássuk bemutatkozni Jorge Garcíát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek