Starity

Taylor Swift új lemeze útján kíván bosszút állni exein

2016. szeptember 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú és eseménydús hónapok állnak a Grammy-díjas énekesnő mögött, aki jelenleg is legújabb nagylemezén dolgozik.

hirdetés

Már majdnem két év telt el Taylor Swift legutóbbi stúdióalbumának, a 1989-nak a megjelenése óta, így az énekesnő gőzerővel dolgozik a következőn, melyhez immár sikerült témát is találnia – méghozzá a magánéletében. Taylor ugyanis egy évnyi randizás után júniusban szakított Calvin Harrisszel, nem sokkal később pedig Tom Hiddleston karjaiba vetette magát, hogy három hónap romantikázás után kiadja az útját.

Az énekesnőhöz közel álló barátok egyike a minap a Mirrornak vallott arról, hogy Swift jól halad új korongjának írásával, melynek keretein belül bosszút akar állni exein az elszenvedett sérelmekért, és helyre szeretné állítani megtépzázott hírnevét.

Taylor csak úgy fortyogott a dühtől, amikor Tom csapata olyan történeteket kezdett terjeszteni, hogy becsapta őt. Ez rosszabb volt számára Calvin megjegyzéseinél is, ami szintén nem esett jól neki. Azt mondta, olyan érzés volt számára, mintha Calvin megforgatta volna benne a tőrt, pláne, hogy ekkor amúgy is mélyponton volt a hírneve

– nyilatkozta a barát, majd így folytatta:

Taylor még most is füstölög magában, és azt tervezi, hogy az új lemezével állítja helyre a hírnevét. Azt mondta, csapást akar mérni Calvinra és Tomra, és elhatározta, hogy elégtételt vesz rajtuk azáltal, hogy nyilvánosságra hozza azokat a dolgokat, amikről megígérte, hogy titokban maradnak.

Mindkét kapcsolata a nyilvánosság előtt zajlott I Fotók: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek