Starity

Gregg Sulkin beszólt Bella Thorne-nak és Tyler Posey-nak

2016. szeptember 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségbevonhatatlan tény, hogy Bella gyorsan túllépett a szakításukon, ez pedig nem igazán tetszik Greggnek.

hirdetés

Bella Thorne és Gregg Sulkin izgalmas kalanddal ünnepelték első évfordulójukat májusban, augusztusban azonban már arról értesülhettünk, hogy közös megegyezéssel, a sűrű időbeosztásukból eredő találkozások hiánya miatt búcsút intettek egymásnak. Néhány nappal később a színésznőt már egy lánnyal látták csókolózni, majd bevallotta, hogy a saját neméhez is vonzódik.

Ha mindez nem lett volna elég Sulkinnak, néhány napja újabb csapást mért rá exe, ugyanis összejött közös barátjukkal, Tyler Posey-val. Az újdonsült párt Nyugat-Hollywoodban kapták lencsevégre csókolózás közben, a minap pedig Bella a Snapchaten erősítette meg, hogy együtt vannak a lenti kép keretein belül, melyen új szerelmét láthatjuk.

Fotó: Snapchat / Bella Thorne

A lány gyors továbblépése, és új kapcsolatának pomótálása közel sem hatotta meg Sulkint, aki a Twitteren fejezte ki a nemtetszését. Bár nevet nem említett, minden bizonnyal Thorne-ékra célzott, hiszen bejegyzése nem sokkal azután jelent meg a mikroblogon, hogy exe közzétette a fenti képet.

Ki ne élvezné nézni a szórakoztató műsort a cirkuszban? A gyerekek figyelemre vágynak

– csiripelte a színész, beismerve, hogy gyermetegnek tartja ezt a viselkedést egykori kedvese részéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek