Starity

Gigi Hadid szerint ő az egyetlen, aki megérti Zayn Malikot

2016. szeptember 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még nincs egy éve, hogy randevúznak, ám a modell szerint ő az egyetlen a világon, aki megérti az énekest, mi több, úgy véli: rajta kívül más nem is tudna segíteni neki leküzdeni pánikbetegségét.

hirdetés
Gigi Hadid szerint ő az egyetlen, aki megérti Zayn Malikot
Fotó: Vogue

Zayn Malik idén indította be szólókarrierjét, és ahogy az várható volt, önálló előadóként is hatalmas népszerűségnek örvend, akárcsak annak idején a One Direction élén. Bár azt hihetnénk, hogy az énekes szívesen áll színpadra, hogy immár egymaga tartsa bűvkörében a hallgatóságot, az énekes úgy viselkedik, mint aki legszívesebben elbújna a világ elől, hiszen több fellépését is lemondta kezelhetetlen szorongása és pánikbetegsége miatt.

Csak találgatni tudunk, mi állhat ezek kialakulásának hátterében, hiszen az elmúlt években Zayn már hozzászokhatott volna a felé irányuló folyamatos és hatalmas figyelemhez, ennek ellenére sokkal inkább úgy tünik, hogy egyre kevésbé tud megbirkózni a ránehezedő terhekkel. Szerencsére barátnőjében, Gigi Hadidban minden tekintetben partnerre talált, hiszen szerettei szerint a gyünyörű szupermodell bármikor otthagy csapot-papot, ha Maliknak szüksége van rá.

Amennyire Hadidék elmondhatják, Zayn mindig olyannak tűnik számukra, mint aki éjjel bulizni akar, aztán meg másnap egész nap csak pihen. Bizonyos tekintetben remeteszerű életet él, és gyakran kéri Gigit arra, hogy maradjon mellette. Gigi támogatni akarja őt mindenben, így mindent félbehagy, ha megtudja, hogy Zayn a pánikbetegséggel viaskodik

– idézi a Sugarscape egy családi barát szavait.

Fotó: Vogue

Gigi eltökélt, kiáll mellette és meggyőzte magát arról, hogy ő az egyetlen, aki megérti Zaynt. Úgy gondolja, hogy megmentheti. Amikor először találkoztak, Zayn volt kettejük közül a nagyobb sztár. Mostanra a dolgok megváltoztak, Gigi karrierje meredeken ível felfelé. A családja aggódik miatta, hogy a Zaynnel való kapcsolata kihat a munkájára. Örülnek, amiért Zayn boldoggá teszi őt, de aggódnak érte

– magyarázta a bennfentes.

Nem Gigi rokonai az egyetlenek egyébként, akik aggódnak, hogy mi lesz, ha Zayn képtelen lesz egymaga felülkerekedni a szorongáson, ugyanis az énekes menedzsmentje is aggodalmukat fejezték ki a közelmúltban, hiszen hiába nagy a kereslet Malikra, ha nem tud fellépni.

A nagy fesztiválok még mindig szívesen látnák Zaynt, de a nyáron történt lemondások tekintetében a kiadó aggódik miatta. Megértik, hogy vannak problémái, és segíteni is fognak neki ezek hátrahagyásában, de belátták, hogy nem mehet ez így örökké.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek