Starity

Megérkezett Jennifer Lawrence és Chris Pratt közös filmjének előzetese

2016. szeptember 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utazók címmel decemberben kerül a mozikba a színészpáros közös filmje.

hirdetés
Megérkezett Jennifer Lawrence és Chris Pratt közös filmjének előzetese
Fotó: Columbia Pictures

Tegnap végre megérkezett Jennifer Lawrence és Chris Pratt a jövőben játszódó izgalmas és egyben romantikus sci-fijének, Az utazóknak az előzetese, mely garantáltan az év egyik utolsó nagy dobása lesz.

A történet a jövőbe kalauzolja a nézőket, amikor is egy űrhajó egy idegen bolygón landol több ezer hibernált utassal a fedélzetén. Egy üzemzavar miatt azonban idő előtt felébred az egyik utas, aki végül úgy dönt, esze ágában sincs egyedül leélni az életét, így felébreszt egy másik utast...

A film Jon Spaihts forgatókönyve nyomán Morten Tyldum rendezésében kerül a filmvászonra december 21-én, melyben a fent említett Lawrence és Pratt mellett olyan sztárok csillogtatják meg tehetségüket, mint Michael Sheen, Laurence Fishburne és Jamie Soricelli – többek között.

Érdekesség, hogy ez volt J-Law első olyan filmje, melyben erotikus jelenet is helyet kapott, ám ennek elkészítése igencsak feladta a leckét az Oscar-díjas színésznőnek, mivel ezt megelőzően még soha nem csókolt meg nős férfit.

Nagyon-nagyon leittam magam, de csak még idegesebb lettem, és amikor hazaértem a forgatásról, azt kérdezgettem magamtól: Mi a francot műveltem? Chris házas, az én életemben pedig ez volt az első alkalom, hogy megcsókoltam egy nős férfit, ezzel együtt pedig rögtön jelentkezett is a bűntudat: remegni kezdett a gyomrom. Tudom, hogy ez a munkám, de a gyomromnak nem mondhatom ezt. Így hát felhívtam az anyukámat, és megkérdeztem tőle: Megtennéd, hogy azt mondod, minden rendben lesz?

– nyilatkozta Jen egy korábbi interjúban a Hollywood Reporternek. A történteket Chris is felelevenítette nemrég, aki saját bevallása szerint igyekezett megkönnyíteni kolléganője dolgát, hogy mihamarabb túlessenek a jeleneten:

Amellett, hogy igyekszel jó munkát végezni és elmesélni egy történetet, az elsődleges cél az, hogy jó közérzetet biztosíts a másik számára. Jen egy kis borra vágyott, így hoztunk neki, ami kedves gesztus volt. Az utazók előtt egyébként nem találkoztam vele. Természetesen ismertem őt és a munkásságát is, a következő pillanatban pedig fejest ugrottunk a munkába. Első alkalommal az ő otthonában találkoztunk, ott tartottuk a rendezővel a felolvasást. Mindketten kötődtünk a forgatókönyvhöz és magához a történethez is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek