Starity

Megérkezett a Walking Dead hetedik évadának első plakátja

2016. szeptember 22. 07:07   |   Szerző: Rêveur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április elején ért véget az AMC népszerű fantasy sorozatának hatodik évada, melynek folytatása október végén kerül képernyőre. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

A hetedik évad is izgalmasnak ígérkezik I Fotó: AMC

Hogy is lehetne elfelejteni, hogy mi történt a hatodik évad végén? Negan (Jeffrey Dean Morgan) és hű társa, Lucille, a szögesdróttal körbetekert baseballütő meggyilkolták az egyik kedvenc túlélőnket. Azóta is folynak a találgatások, hogy vajon ki lehet az áldozat, de a személyazonosságára egészen október végéig nem derül fény – a sorozat ugyanis ekkor tér vissza a hetedik évadával.

Néhány órája megérkezett a 2010 óta futó széria új évadának beharangozó plakátja (fent látható), valamint a már korábban megjelent hivatalos előzetes útján betekinthetünk abba is, mi várható a minden eddiginél izgalmasabb és eseménydúsabb folytatásban. A hetedik évad első részét október 23-án (vasárnap) tűzi műsorára az AMC csatorna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek