Starity

Megszabadult a védjegyévé vált frizurájától The Weeknd

2016. szeptember 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekes néhány órával ezelőtt harangozta be új lemezének érkezését, ehhez pedig új külső is dukál.

hirdetés
Megszabadult a védjegyévé vált frizurájától The Weeknd

The Weeknd négy éve növesztette frizuráját, amit a közelmúltban levágatott. Ismerősei szerint azért szánta el magát erre a lépésre, mivel új korongja, a Starboy érkezésével új korszak köszönt be az énekes életében – az új hangzáshoz pedig úgy érezte, új megjelenés illik.

Az új lemeze miatt vágatta le a haját, hogy olyan megjelenést kölcsönözzön hozzá, ami illik annak stílusához. Ez egy megfontolt döntés volt a részéről, ami sok más előadóra is jellemző. Új album, új külső

– nyilatkozta az Us Weeklynek a zenészhez közel álló egyik barát, aki azt is hozzátette, hogy The Weeknd keményen igyekezett, nehogy véletlenül lencsevégre kapják a paparazzók, mivel ő szerette volna nyilvánosságra hozni.

Érdekesség, hogy az énekes frizuráját a 20. század egyik legjelentősebb művészeként számon tartott Jean-Michel Basquiat inspirálta, amit The Weeknd négy éve növesztett saját bevallása szerint azért, mert így kilógott a mai előadók sorából.

Szerettem volna, ha ikonikus és különleges előadóként gondolnak rám, így azt gondoltam: B*ssza meg, hagyni fogom, hogy a hajam a maga akarata szerint nőjön. Talán levágatom, ha akadályozni fog a látásban, de ha megtenném, úgy néznék ki, mint bárki más, és az nagyon unalmas lenne számomra

– nyilatkozta egy korábbi interjúban The weeknd.

The Weeknd és Jean-Michel Basquiat

A Starboy című lemez egyébként már a harmadik lesz az énekes repertoárjában, mely előreláthatóan 18 szerzeményt tartalmaz majd – köztük a Daft Punkkal közösen készített címadó nótát. A lemez várhatóan november 25-én, The Weeknd saját kiadója, az XO gondozásában jelenik majd meg.

The Weeknd még mindig Bellával [Bella Hadid, szupermodell – a szerk.] randizik, de mivel szinte nonstop a stúdióban volt, alig találkozott valakivel. Már majdnem elkészült a lemez. Jelenleg minden figyelmét erre fordítja, ezért gondolják az emberek, hogy eltűnt. Sok időt tölt Torontóban

– nyilatkozta az új korong munkálatai kapcsán az énekes egyik barátja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek