Starity

Brad Pitt harcba száll Angelina Jolie-val: közös felügyeleti jogot akar gyerekeik felett

2016. szeptember 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Johnny Depphez hasonlóan Brad Pitt is csúnya válás elé néz, ugyanis máris harcba szállt a gyerekekért.

hirdetés

Nemrég még Johnny Depp és Amber Heard botrányos válási procedúrájától volt hangos a világsajtó, ám úgy tűnik, Brad Pitt és Angelina Jolie válása sem lesz könnyebb menet. A színésznő egy nappal azután nyújtotta be a válókeresetet férje ellen, hogy annak a tudomására hozta, a hivatalos papírokban pedig leszögezte: mind a hat gyermeket meg szeretné tartani, leendő exférjének pedig csak láthatást biztosítana.

Érthető módon Brad ezt nem akarja annyiban hagyni, és máris megtette a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy közös felügyeleti jogot gyakorolhassanak, hiszen a jövőben is sok időt szeretne tölteni csemetéivel. Ezt némiképp nehezíti felesége nyilatkozata, miszerint a színésznek alkohol- és drogproblémái vannak, így meglátása szerint veszélyes lehet a gyerekekre.

A pár egyébként 2004-ben, a Mr. & Mrs. Smith forgatása alatt gabalyodott egymásba, amikor a színész még Jennifer Aniston férje volt. Kapcsolatuk 12 éve alatt több közös projekten is dolgoztak és sokat jótékonykodtak, két évvel ezelőtt pedig házasságot is kötöttek, ám a papír nemhogy közelebb hozta volna őket egymáshoz, hanem csak tovább szította a köztük feszülő ellentéteket. Egyes források szerint ugyanis a pár sokat veszekedett, és nézeteltéréseik fő témája a másik gyermeknevelési módszere volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek