Starity

Nem publikál több könyvet a Csillagainkban a hiba szerzője

2016. szeptember 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39 éves amerikai szerző nemrég hozta nyilvánosságra, hogy valószínűleg nem publikál több könyvet.

hirdetés
Nem publikál több könyvet a Csillagainkban a hiba szerzője

John Green hatalmas lépésre szánta el magát, amikor úgy nyilatkozott, nem dob piacra több könyvet. A népszerű írónak a 2012-ben megjelent Csillagainkban a hiba (és az abból készült filmadaptáció) hozta meg a nagy áttörést, és rövidesen korábban megjelent művei is a bestseller listák élén landoltak.

Green saját bevallása szerint bár továbbra is szeret írni, mégis úgy érzi, egy időre biztosan végzett az írással, mely döntésében nagy szerepet játszott az is, hogy amolyan „egyslágeres” írónak tartják, aki „azt a bizonyos könyvet” írta.

Az írás mindig is biztonságos és egészséges módja volt kiadni magamból a szenvedést, de most úgy érzem, nem tudok biztosítékot adni egy következő könyv megjelenésére vonatkozóan. Hiányzik az írás, de csak úgy, mint ahogy az ember olyasvalaki után vágyódik, akit valamikor szeretett. Nem tudom, hogy fogok-e még valaha publikálni egy újabb könyvet, de ha így lesz, nem biztos, hogy az emberek szeretni fogják

– magyarázta nyilatkozatában az író.

A Csillagainkban a hiba a legsikeresebb műve. A történetet Shailene Woodley és Ansel Elgort
főszereplésével filmesítették meg 2014-ben I Fotó: 20th Century Fox

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek